Uredništvo | 30. 4. 2024, 21:58

Takole Robert Golob razvaja svojo Tino: "Križarjenje z dobavitelji ... zdravega smeha!"

Instagram/Tina Gaber

Tako nasmejane skupne fotografije še nismo videli, a to je bil šele začetek!

Tik pred 1. majem, praznikom dela in delavskega razreda, sta se predsednik vlade Robert Golob in Tina Gaber z avtomobilom zapeljala do italijanskega pristanišča Genova, kjer sta se vkrcala na potniško križarko. Utrinek srečnega trenutka ob izplutju luksuzne in zelo impresivne ladje je Tina Gaber delila na Instagramu, ob do ušes nasmejani skupni fotografiji pa je zapisala: "Križarjenje z dobavitelji ... zdravega smeha!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Iz Genove je na isti dan izplula ladja MSC Splendida, ki bo pet dni plula po Sredozemlju (Italija, Francija, Španija), je razvidno na spletni strani Svet križarjenj. To, da uživata prav na njej, potrjujeta ključnika "Ićkoti" in Kruzić", ki ju je Gabrova dodala k fotografiji. Gre namreč za prvomajsko križarjenje Kruzić - Festivalić smeha, ki ga na omenjeni potniški križarki organizira zasedba naših znanih komikov: Žan Papič, Admir Baltić, Ranko Babić, Ivan Šarič in Denis Avdić."Obisk Barcelone in Marseilla je samo začetek, kajti na ladji bomo ekskluzivno uprizorili kar 3 vrhunske predstave!" so zapisali na strani za rezervacije.

Svet križarjenj/posnetek zaslona

Preden sta prispela v italijansko pristanišče, je partnerica predsednika vladev svoji Instagram zgodbi delila nekoliko skrivnosten zapis o tem, kam sta namenjena. Razkrila je, da se peljeta v Italijo, kot namig pa je navedla, da gre "tja, kamor potuje veliko Slovencev, sama pa tam še ni bila." Zdaj je jasno, kaj je imela je v mislih.

krizarjenja-b2b.com

Spodaj si lahko ogledate, kako je od blizu videti MSC Splendida, ladja z najnovejšo tehnologijo in zelo futurističnim slogom, ki svojim potnikom ponuja izjemno udobje. Ti lahko na njej izbirajo med široko paleto elegantnih nastanitev, vključno z udobnimi suitami, kabinami z razgledom na morje in kabinami z lastnim balkonom. Gostje lahko v kar 6 restavracijah preizkusijo raznovrstno kulinariko od sredozemskih in mehiških specialitet do ameriških zrezkov, zvečer pa je na voljo tudi pester glasbeni in zabavni program.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu