Uredništvo | 4. 5. 2024, 15:13

Avtomehanik razkril, katerega avtomobila sam ne bi nikoli kupil: "Ta avtomobil je šala, kup smeti"

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Nekaterih delov tega avtomobila po njegovih besedah ni mogoče servisirati.

Nakup avtomobila je lahko za marsikoga tudi precej stresna izkušnja. Medtem ko nekateri točno vedo, kakšnega jeklenega konjička si želijo, imajo drugi težave že pri izbiri znamke in modela. Morda bo komu olajšal odločitev mehanik Victor Shack, ki je svojim sledilcem na TikToku razkril, katerega avtomobila ne bi nikomur priporočal in ga celo označil za "kup smeti".

@victorshack

I would never own or recommend anybody to buy a Nissan product

♬ original sound - Victor Shack

Nekaterih delov ni mogoče servisirati

Gre za Nissanov model Rogue 2.5 iz leta 2019, ki je za avtomehanike očitno prava nočna mora. Shack je pojasnil, da ga je k snemanju videoposnetka spodbudil o dejstvo, da je na tem avtomobilu nemogoče karkoli spremeniti, ne da bi po nepotrebnem razstavili veliko drugih delov. Ob tem je izpostavil skriti alternator.

Po njegovih besedah nekaterih sestavnih delov avtomobila ni mogoče "odviti ali celo servisirati". Razlog je utesnjena postavitev motorja avtomobila. Shack je bil ob tem precej oster, saj je dejal, da je "ta avto šala, kup smeti". Po nejgovem mnenju se pri Nissanu spuščajo na "nižjo raven", da bi kupce spodbudili k nakupu električnih vozil, povzema hrvaški N1.

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Voznikom priporočal drugo znamko

"Vso srečo pri servisu, pokvaril se bo takoj, ko boste zapustili prodajalno," je med drugim še dejal Shack, ki sicer voznikom predlaga, naj svoj denar raje investrirajo v znamko Toyota, saj da jih njihova vozila ne bodo pustila na cedilu. 

V komentarjih se je nato oglasilo še precej voznikov, ki niso zadovoljni s svojimi Nissani in so delili svoje zgodbe. Oglasil se je celo zaposleni v prodajnem salonu Nissan, ki je razkril, kako pogosto morajo menjati menjalnike: "Kot ljudje menjajo spodnje perilo – vsak dan," piše omenjeni medij.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu