Uredništvo | 30. 4. 2024, 17:47

Gas na pot: Tina Gaber namignila, kam je odpotovala za prvomajske praznike (tja gre veliko Slovencev)

Instagram/Tina Gaber

V nekoliko skrivnostnem zapisu je razkrila, da se je na pot najprej odpravila z avtomobilom. Potem pa ...

Tik pred prvomajskimi prazniki je premierjeva partnerica Tina Gaber delila utrinek z morskega pomola, s katerega zre daleč prek morskega obzorja. Ob posnetku je zapisala: "Poletje je zakon. Ampak najlepše je, ko ga čakaš. In ne veš, kaj bo prineslo. In sanjariš ..." Ostro oko nekaterih komentatorjev je takoj opazilo, da je posnetek nastal v hrvaški Istri, natančneje v Bašaniji (Savudrija), kar je tudi sama kasneje potrdila. A izlet k našim južnim sosedom je bil le uvod v njene nove dogodivščine!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Samo malce kasneje je bila že na poti. Oglasila se je s sopotnikovega sedeža avtomobila, ob videoposnetku pa je zapisala: "Gas na pot". Označila je Italijo, vendar sprva ni razkrila, kam točno se z Robertom Golobom peljeta. Namignila je le, da "nekam, kjer je veliko Slovencev že uživalo, ona pa tam še ni bila." Ob tem je potožila, da jo od sedenja že boli hrbet. 

Instagram/Tina Gaber

Ko sta z vendarle prispela na cilj - v italijansko pristaniško mesto Genovo, je Tina delila njuno presrečno fotografijo s potniške križarke. In takoj je postalo jasno, da se je parček odpravil na prvomajsko križarjenje. V našem spodnjem članku boste izvedeli, kaj bosta na križarjenju počela in zakaj se toliko Slovencev na njem pošteno nasmeji!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk