15. 10. 2024, 11:02 | Promocijska objava

Dizajnerski zvočnik, ki nadgradi vsak prostor

Promocijsko gradivo

Predstavljajte si zvočnik, ki ne le izpopolni vašo zvočno izkušnjo, ampak tudi nadgradi videz vašega doma. Samsung Music Frame je ravno to – popolna sinergija med umetnostjo in tehnologijo, zvočnik, ki elegantno dopolni vsak prostor. S svojo minimalistično zasnovo se neopazno zlije z dekorjem in postane del vašega interierja, hkrati pa zagotavlja vrhunski zvok, ki bo vsak trenutek spremenil v nepozabno doživetje. 

Music Frame – umetnina za vaša ušesa in oči

Zvočnik Music Frame je zasnovan z mislijo na estetiko in funkcionalnost. Montaža na steno omogoča, da deluje kot eleganten kos pohištva ali celo umetniško delo. Lahko pa ga postavite tudi prostoročno na polico kot okvir s sliko. Ker je diskreten in sofisticiran, bo postal nepogrešljiv dodatek vsakemu prostoru, brez da bi vizualno izstopal kot običajni zvočniki. A ne pustite se preslepiti njegovi subtilnosti – Music Frame vam bo z Dolby Atmos tehnologijo prinesel bogato in prostorsko zvočno izkušnjo, ki bo napolnila vsak kotiček vašega doma.

Ali želite uživati v sproščujoči glasbi ob koncu dneva ali pa dvigniti energijo na zabavi? Z Music Frame lahko brez težav pretakate glasbo iz svojih pametnih naprav in poskrbite, da bo zvok jasen, dinamičen in bogat. Zvok, ki vas obdaja in preplavi vaš prostor, bo poskrbel, da vsak trenutek postane poseben.

Promocijsko gradivo

The Frame – televizor, ki je umetniško delo

Ko govorimo o umetnosti v tehnologiji, ne moremo mimo Samsung The Frame televizorja, ki nadgradi vsak dom s svojo dvojno funkcijo – vrhunski televizor in umetniško delo. Namesto, da bi bil le navadna črna zaslonska plošča, se The Frame spremeni v platno, na katerem lahko občudujete umetnine iz bogate Samsung galerije ArtStore. Preko več kot 2100 umetnin iz različnih obdobij in slogov lahko svoj prostor popestrite s slikami, ki odražajo vašo osebnost in stil.

Televizor The Frame se odlikuje tudi z napredno QLED tehnologijo, ki zagotavlja izjemno natančnost barv in osupljive podrobnosti. Mat zaslon preprečuje bleščanje, tako da lahko brezskrbno uživate v umetnosti ali najljubših vsebinah, ne glede na svetlobo v prostoru. S senzorjem gibanja, ki zazna vašo prisotnost in televizor samodejno vklopi ali izklopi, vam The Frame omogoča pametno in varčno uporabo.

Promocijsko gradivo

Ustvarite harmonijo med zvokom in videzom

The Frame in Music Frame skupaj ustvarjata popolno sinergijo med umetnostjo, tehnologijo in zvokom. Zvočnik Music Frame ne le izboljša zvočno kuliso vašega prostora, ampak deluje v povezavi s televizorjem The Frame in s pomočjo funkcije Q-Symphony povezuje več naprav za izjemno izkušnjo prostorskega zvoka. Poleg tega se popolnoma zlije z notranjostjo, saj se zamaskira v okvir slike in dopolnjuje dekor, hkrati pa zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

Z napravama Samsung The Frame in Music Frame lahko svojemu domu dodate osebni pridih, odražate svoj slog in uživate v popolnem zvočnem in vizualnem doživetju, ki nadgradi vsak prostor. Pozabite na naprave, ki se samo prilegajo vašemu domu – Samsung vam ponuja tehnologijo, ki ga povzdigne.

Promocijsko gradivo

Več daril ob večjem TV-ju

Izbira novega televizorja je lahko zelo težka, če veste, da je vsak model zgodba zase. Ko pa ob vsakem nakupu dodamo še darilo, je izbira še težja. Zato bodo to zdaj za vas sladke skrbi, izbira pa lažja, saj ob večjem televizorju dobite več daril.

Če se odločite za TV, manjši od 138 cm (55"), dobite za darilo Galaxy Fit3, ob TV-jih, velikih od 163 cm (65") do 195 cm (77"), dobite Galaxy Fit3 in dodatno darilo Galaxy Buds FE. Izberete lahko tudi TV napravo, veliko 210 cm (83") ali večjo in dobite kar tri darila: Galaxy Fit3  + Galaxy Buds FE + Galaxy A55 5G.  

Promocija velja za vse serije televizorjev QLED, Neo QLED, The Frame ter OLED iz leta 2023 in 2024 ter velja za fizične in pravne osebe.

Posebna ponudba traja od 10. 10. do 10. 11. 2024 ali do porabe zalog daril. Več informacij in pravila promocije so na voljo na spletni strani Samsung.  

Promocijsko gradivo

Izberite The Frame TV, mi pa vam podarimo okvir!

Ob nakupu Samsung The Frame televizorja, izkoristite posebno promocijo, ki traja do 31. decembra 2024. Ob nakupu modelov The Frame iz leta 2022, 2023 in 2024 vam podarimo okvir po vaši izbiri, s čimer boste lahko svoj televizor še bolj prilagodili svojemu prostoru in slogu.

Dostopnost barv okvirjev je odvisna od prodajnega mesta¹.

Promocijsko gradivo

¹ Promocija je na voljo le pri izbranih Samsung prodajnih partnerjih.