D. D. | 2. 6. 2023, 13:35

Bruce Willis se bori z grozljivo boleznijo: zvezdnikova hči razkriva srce parajoče podrobnosti

Profimedia

Eden največjih filmskih zvezdnikov vseh časov se bliža bridkemu koncu ...

Hči slavnega zvezdnika je za tuje medije spregovorila o tem, kako je očetov boj s frontotemporalno demenco močno vplival nanjo in družino. Pravi, da je čutila, da je nekaj narobe s hollywoodskim igralcem, še preden so mu marca 2022 prvič diagnosticirali hudo bolezen.

"Že dolgo vem, da je nekaj narobe," je Tallulah priznala v članku za Vogue in dodala, da se je vse začelo z nekakšno nejasno neodzivnostjo, ki jo je družina pripisala hollywoodski izgubi sluha. Pozneje naj bi se ta neodzivnost razširila, kar jo je zelo prizadelo.

Tallulah je še priznala, da je po tem, ko je 68-letni Bruce imel dva otroka z Emmo Heming Willis, dobila občutek, da Bruceu ni mar zanjo in da se še danes bori s to mislijo. "Čeprav to ni moglo biti dlje od resnice, so se moji mladostniški možgani mučili z neko napačno matematiko: nisem dovolj lepa za svojo mamo, nisem dovolj zanimiva za svojega očeta," je zapisala.

Hči Brucea Willisa in Demi Moore je sicer znana, da je bolj občutljive narave, zato celotno dogajanje z igralčevim zdravjem zelo težko sprejema.

Pogrešali ga bodo tudi igralski kolegi

Dejstvo, da so zvezdniku filma Umri pokončno šteti dnevi, pa poleg njegove družine težko sprejemajo tudi njegovi prijatelji in igralski kolegi.

Profimedia

"Mislim, da je fantastičen. Leta in leta je bil velikanska, velikanska zvezda. In mislim, da se ga bomo vedno spominjali kot velikega zvezdnika," je za Cinema Blend povedal Arnold Schwarzenegger in dodal, da razume, da se je Willis glede na zdravstveno stanje moral upokojiti. 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel