R.S. | 30. 11. 2022, 07:00

Kako dobrodelni smo v resnici Slovenci? Kmalu vam predstavimo nov projekt, ki bo pomagal mnogim

Uredništvo

Metropolitan in Zveza prijateljev mladine Slovenije sta združila moči. Skupaj bomo pomagali ljudem v stiski in tistim, katerih prazniki in vstop v novo leto so še posebej težki. Se nam boste pridružili tudi vi? 

Slovenci smo že večkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj in si pomagamo, ko je najtežje. Pri Metropolitanu smo prepričani, da nam v dobrodelnosti na svetu ni para. Ker si želimo še več uspešnih zgodb, bomo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) v prihodnjem letu marsikomu narisali nasmešek na obrazu. In vi nam boste pomagali.

Nasmejano v prihodnost

Zavedamo se, da lahko z novim projektom dosežemo veliko število ljudi. Ponosni smo, da nam je uspelo združiti moči z nevladno, prostovoljno organizacijo, ki bo naslednje leto praznovala okroglih 70 let delovanja. ZPMS je nepogrešljiv del slovenske družbe in je zaupanja vredna organizacija za otroke, mladostnike in družine.

Profimedia

S skupnimi močmi bomo organizirali nagradne igre, objavili pisma otrok, zbirali hrano za socialno šibke družine, delili iskrene življenjske zgodbe ter pisali nepozabne zgodbe uspeha. Čeprav nas čaka veliko dela, bo naš cilj vedno ostal enak - osrečiti ljudi in poskrbeti, da bodo pomoči deležni tisti, ki jo resnično potrebujejo.

Več podrobnosti vam razkrijemo v prihodnjih dneh. 

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije