20. 9. 2024, 08:57 | Promocijska objava

Kateri trgovec je programu Botrstvo v 10 letih namenil več kot milijon evrov?

promocijska fotografija

Pred dvema letoma so pri HOFERju ustanovili Sklad SKUPAJ za FER otroštvo, s katerim si prizadevajo otrokom iz programa Botrstvo v Sloveniji v vseh fazah odraščanja zagotoviti lepše otroštvo. S skladom so tako pri HOFERju še nadgradili sodelovanje z Zvezo Anita Ogulin & ZPM, začetki njune skupne poti pa segajo v leto 2014.

Desetletno sodelovanje in podpora podjetja HOFER temelji na prizadevanju, da si vsi otroci zaslužijo boljšo prihodnost, da se prepozna njihove potenciale in se jim pomaga uresničiti sanje. »Nihče si ob začetku sodelovanja ni predstavljal, da bo naš skupni znesek za podporo otrokom Botrstva nekoč presegel milijon evrov. Izjemno smo ponosni na to sodelovanje, ki bogati obe strani. Hvala Botrstvu za vso pomoč, ki jo namenjajo otrokom, mladostnikom in družinam, ter hvala vsem našim kupcem, ki so z nakupom Nasmeškotka ali Vrečke dobrote, medvedka ali flaške ali drugega dobrodelnega izdelka ali poslanega sms-a FEROTROSTVO5 na 1919, prispevali svoj kamenček v mozaik te srčne zgodbe,« je povedal Bor Trček, vodja za trajnost in zagotavljanje kakovosti izdelkov pri podjetju HOFER.

promocijska fotografija

»S to HOFER pomočjo smo res premikali meje pri otrocih, mladostnikih in družinah. Pri družinah je pomembno, da smo jim pomagali graditi odnose, da so lahko prek programov Čarobne zime in Čarobnega poletja doživeli tudi lepše trenutke, na katere so se lahko opirali. Tako so videli, da ni vse slabo, da ne obstajajo zgolj težave,« pa je povedala Tina Lamovšek iz Botrstva.