8. 7. 2024, 15:35 | Promocijska objava

Messika - pariška draguljarska zvezda

promocijska fotografija

Valérie Messika, hči trgovca z diamanti, oblikovalka nakita in ljubiteljica mode je leta 2005 osnovala svojo draguljarsko hišo v Parizu. V manj kot 20 letih je njen nakit postal malodane ikoničen. Odslej si Messiko lahko privoščite tudi v Ljubljani.

Družina Malalan že več kot 20 let skrbi, da so v Ljubljani na voljo najslavnejša imena iz sveta draguljarstva in urarstva. V maju so predstavili prenovljeno draguljarno v osrčju starega mestnega jedra in pozdravili najnovejšo pridobitev, francoski nakit Messika. V prekrasnem večeru pred draguljarno so gostje ob glasbi in kozarcu penine uživali v predstavitvi te izjemne znamke ter čudovitih kosih nakita.

Messika v draguljarstvo prinaša svežino in postavlja nove trende. Diamanti postanejo živi: gibajo se, skorajda poplesavajo, se zabavajo in kar je najbolj pomembno – nikoli niso dolgočasni. To je nakit za sodobno žensko, v njem se močno odraža značaj njegove ustanoviteljice. Občudujejo ga najbolj vplivne ženske na svetu, ženske, ki so spoštovane zaradi svojih talentov in osebnosti. Hiša Messika je v preteklosti sodelovala z imeni kot so Beyoncé, Charlize Theron, Selena Gomez, Gigi Hadid, Kate Moss in Kendall Jenner.

promocijska fotografija

Rdeča nit kolekcij so diamanti v gibanju. Trije diamanti, zlat okvir, nešteto različnih možnosti. Move je kreacija, ki nakitu Messika daje unikaten stil in je botrovala k uspehu znamke.  Prvi kos, zapestnica Move, ki je bila predstavljena le dve leti po odprtju draguljarske hiše, je postala klasika, uteleša enostavnost, lahkotnost in gibanje. V njej se nahajajo trije premikajoči se diamanti, nosljiva pa je tako za večerne kot dnevne priložnosti ter primerna za v službo ali na zabavo.  Diamant, ta večno dragoceni kamen je postal moderen, zabaven in igriv, znebil se je tiste resnosti, ki ga je vedno spremljala. 

Zdaj že skoraj ikonične oblike predstavljajo tudi neko igro nasprotij – zelo moderne, pa vendar brezčasne, enostavno nosljive ter hkrati trendovske, sproščene in šik. Na kratko: zasvojijo vas. Vanje se boste zaljubili na prvi pogled.

Kolekcija Move je okras za ženske vseh življenjskih obdobij, za ženske, ki so svobodomiselne, samosvoje, odločne, strastne in jih navdaja »joie de vivre«. 

Valérie Messika se k svojem ikoničnemu dizajnu vedno znova vrača in mu dodaja nove variacije: Move Uno, Move Classic, Move Joaillerie, Move Addiction...

promocijska fotografija

Privoščite si svojo Messiko.

Nakit Messika je v Sloveniji na voljo v draguljarni Malalan na Mestnem trgu 21 v Ljubljani in na www.malalan.si.

MALALAN 

V srcu Ljubljane in Zagreba vas bo družina Malalan v svojih draguljarnah vedno toplo sprejela. Tradicija v urarstvu in zlatarstvu, združena z neizmerno skrbjo za svoje obiskovalce in stranke bo vsak vaš obisk naredila za enkratno in nepozabno izkušnjo. Družinsko podjetje z več kot 70-letno tradicijo vedno išče možnosti za izboljšave na vseh področjih in ponuja prodajo in servis najznamenitejšh svetovnih znamk ur in nakita.

promocijska fotografija

Vaše sanje kujemo v večnost.