23. 7. 2024, 16:45 | Promocijska objava

To je (nov) sendvič, ki bo navdušil tudi največje gurmane

promocijska fotografija

Predstavljamo vam sendvič Gurman Stripsi, rezultat sodelovanja med uveljavljeno blagovno znamko sendvičev Tvojih 5 minut ter priznanim proizvajalcem veganske prehrane Grashka

Ta gurmanski sendvič se ponaša z edinstveno mešanico okusov, ki bo navdušila vse ljubitelje sendvičev. Tu je nekaj razlogov, zakaj ga boste oboževali:

Izjemen okus

· Prvovrstne sestavine: Sendvič Gurman Stripsi je skrbno pripravljen iz izbranih sestavin. Glavna zvezda je bukov ostrigar, ki mu daje bogat in poln okus.
· Mehko pecivo s semeni: Sendvič je pripravljen s pšeničnim pekovskim pecivom, bogatim s semeni (sončnična, lanena, ovseni kosmiči, sezam) za hiter obrok brez slabe vesti. 
· Edinstvena kombinacija: Poleg bukovega ostrigarja sendvič vsebuje še fermentirano kitajsko zelje (kimči) in borlotti majonezo, kar ustvarja popolno kombinacijo okusov, ki bo navdušila tudi največje gurmane. 

Svežina in kakovost

· Ročno izdelano v Sloveniji: Vsak sendvič je ročno izdelan v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost in svežino.
· Hranjenje: Sendvič hranite pri temperaturi med +2 °C in +8 °C za optimalno svežino.
· Rok uporabe: 6 dni.

promocijska fotografija

Sestavine

· pšenično belo pekovsko pecivo s semeni
· bukov ostrigar
· namaz iz borlotti majoneze in ketchupa
· fermentirano kitajsko zelje - kimči
· sveže kitajsko zelje

Uživajte v popolni harmoniji okusov s sendvičem Gurman Stripsi, ki bo zadovoljil vaše brbončice in vam ponudil hranljiv obrok, pripravljen z največjo skrbnostjo. Popolna izbira za vse, ki cenijo kakovost in okus v svojem obroku.