21. 11. 2022, 12:46 | Promocijska objava

Opravite praznične nakupe kar s pomočjo pametnega telefona

promocijska fotografija

Veseli december je praktično že pred vrati. Celoten mesec bodo kot vedno zaznamovala  družinska druženja in srečanja s prijatelji, poleg tega pa tudi hitenje po trgovinah in iskanje primernih daril za vse nam ljube osebe. Veliko trgovin sedaj omogoča nakupe tudi prek spleta, kar nam omogoča boljši pregled nad vso ponudbo. Pri nakupovanju prek spleta lahko tudi lažje primerjamo cene različnih trgovin, uporabimo popuste ter nakupujemo tudi takrat, ko so fizične trgovine zaprte in imamo več časa. Če si želite privoščiti bolj umirjen december, izberite darila čimprej in opravite nakupe s pomočjo pametnih naprav. Najpogostejša pametna naprava za opravljanje spletnih nakupov je pametni telefon. Ta mora biti zmogljiv, varen, z odličnim zaslonom, da se ne bi pri nakupu izdelkov morebiti zmotili pri izbiri barve. 

Zadnja Samsung Galaxy S22 serija vključuje kar tri izjemne pametne telefone: S22, S22 + in S22 Ultra. Epsko upravljanje nudi model Galaxy S22 Ultra 5G, ki ima še eno veliko prednost, saj ima vključen tudi del Note serije. V spodnjem delu ima namreč vgrajeno S Pen pisalo. Z njim lahko hitro zapišemo ideje za darila, urejamo liste obdarovancev, dodajamo opomnike za popuste v določenih trgovinah. Nakupi bodo s tem modelom potekali izjemno hitro, izbira daril pa bo še bolj natančna.

Spletno nakupovanje bo v primeru, da boste zanj uporabili telefone Samsung Galaxy S22 serije, potekalo na velikem zaslonu. V seriji je celo zaslon najmanjšega pametnega telefona Galaxy S22, vseeno velik kar 15,39 cm (6,1 palca), zaslon S22 + meri 16,65 cm (6,6 palcev), model Ultra pa ima največji 17,3 cm (6,8 palcev) zaslon. Vsi so opremljeni z Dynamic AMOLED 2x in vključujejo tehnologijo Vision Booster, ki poskrbi za prilagajanje svetlobe za optimalno gledanje. Okvirji naprav so izdelani iz Armor Aluminium – najmočnejšega aluminijastega okvirja Samsung, sprednjo in zadnjo stran naprav pa pred zunanjimi vplivi ščiti Corning® Gorilla® Glass Victus®+.

promocijska fotografija

Za dolgo delovanje bodo poskrbele zmogljive baterije. Se vam čez dan mudi po sestankih, organizirate obšolske dejavnosti za svoje otroke, hkrati pa morate še hitro opraviti videoklic, zapisati opomnike in skočiti v trgovino? Naporen dan in ogromno stvari, ki jih nikakor ne smete pozabiti. Ne glede na to, kako in koliko časa uporabljate svoj pametni telefon, bo zmogljiv 4 nm procesor zagotovil brezhibno izkušnjo brskanja in upravljanja naprave tudi v najbolj pestrih decembrskih dneh. Največji zaslon napaja tudi največja baterija, ta ima v primeru telefona S22 Ultra kapaciteto kar 5.000 miliamperov, pri S22 + 4.500, pri osnovnem S22 pa 3.700 miliamperov. Vsi modeli imajo možnost hitrega polnjenja, S22+ in S22 Ultra s kar 45 W, osnovni S22 pa s 25 W. S tem vam po celotnem dnevu fotografiranja še ne bo zmanjkalo baterije za uporabo različnih aplikacij. Po dolgem dnevu boste lahko tako z nakupovanjem nadaljevali še pozno v noč brez, da bi morali vašo napravo vmes napolniti.

Da boste ostali v koraku s časom, je celotna serija narejena tako, da traja. Podprta je z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android. Tako boste lahko več časa uživali v produktivnosti in drugih zanimivih funkcijah.

promocijska fotografija

Z različnimi barvnimi odtenki boste lahko pokazali tudi svoj stil. Paleta odtenkov, ki vam je na voljo, zajema čudovite barve: od fantomsko črne, fantomsko bele, zelene in rožnato zlate, do edinstvene bordo rdeče, ki je na voljo le pri modelu S22 Ultra.

Vsa darila boste lahko tudi fotografirali in ideje delili, saj imajo vsi modeli telefonov vrhunske kamere. Kamere pri modelih Galaxy S22 in S22 + nudijo dinamično in napredno obdelavo posnetih fotografij. Fotografije bodo vedno vrhunske in jih boste z veseljem delili tudi z drugimi na družbenih omrežjih. Pri obeh je na voljo 12 MP ultraširokotna kamera, 50 MP širokokotna kamera, 10 MP telefoto kamera s 3-kratno optično povečavo, spredaj pa je še 10 MP selfi kamera.

Še izboljšan model Galaxy S22 Ultra 5G ima zadaj kar štiri kamere: 12MP ultraširokokotna kamera, 108 MP širokokotna kamera, 10 MP telefoto kamera s 3-kratno optično povečavo, 10 MP telefoto kamera z 10-kratno optično povečavo. Vsi prijatelji bodo želeli selfi fotografije, saj bo vseh deset ljudi na fotografiji izpadlo čudovito in v središču. Te boste posneli s sprednjo 40 MP kamero.

promocijska fotografija

V primeru slabše svetlobe, pa je tu funkcija Nightography, ki bo poskrbela za nočne posnetke. Tehnološke posodobitve omogočajo optimalno osvetlitev. Samodejna hitrost posnetkov, največji skok v videotehnologiji, hitrost sličic prilagodi vaši okolici, super nočna rešitev pa odpravi šum posameznega posnetka za visokokakovostne živahne fotografije in videe — na soncu ali pod zvezdami. S to funkcijo bodo tudi portreti postali nekaj posebnega, saj bodo zajeli več neverjetnih barv in podrobnosti.

Nakupovanje in organizacija veselega decembra s telefoni S22 serije bodo gotovo prijetnejši in manj stresni. Kaj pa boste na svoj spisek želja dodali vi? Modra novi pametni telefon Samsung Galaxy S22 serije? 

promocijska fotografija