Š. Š. | 11. 8. 2022, 09:16

Po 9 dneh se je oglasil Oliver Tič in sporočil ČUDOVITO novico

arhiv Oliverja Tiča

Naš popotnik Oliver Tič, ki peš potuje od Argentine do Aljaske, se je oglasil z verjetno najzahtevnejše etape. Čaka ga samo še 390 kilometrov. Nekaj pa ga je v teh dneh izjemno osrečilo ...

Edinstveno popotovanje Oliverja Tiča (Oli Walker) se prav zares po skoraj štirih letih bliža h koncu. Oli se je oglasil z ene najbolj zahtevnih etap na Aljaski, ko je na razdalji 800 kilometrov vmes le ena bencinska črpalka.

Uspelo mu je priti do civilizacije in pred njim ostaja samo še zadnjih 390 kilometrov!

Prav zares avantura, ki ji ni para in kot pravi Oli, avantura, ki ga je zares spremenila. ''Kar lahko rečem z gotovostjo, je, da sem ogromno naredil na osebnostni rasti in samozavesti. Še pred leti sem bil tako sramežljiv, da mi je bilo neprijetno jesti v družbi,'' je med drugim nedavno zapisal v naši kolumni.

Vse to, kar sta z njegovo Carlitos v teh letih doživela, je nemogoče strniti v nekaj stavkov. Jasno pa je, da veliko doživetij ne bo nikoli pozabil. Med drugim tudi srečanja z Luko Dončićem, ki mu je podaril dres.

Oli se je odločil, da bo šel v dobrodelne namene in začeli so dražbo. Pričakoval in po tiho je upal, da bodo zbrali okoli 10.000 evrov. Sedaj pa je Oli sporočil čudovito novico, da jim je že do sedaj uspelo zbrati 7000 evrov.

Ob tem se Oliver prav vsem zahvaljuje za donirana sredstva. Dražba bo potekala do njegovega prihoda v Slovenske Konjice, kar bo predvidoma okoli 23. avgusta. Oli in Carlitos, srečno na zadnji etapi te avanture.

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec