12. 6. 2024, 14:29 | Promocijska objava

Prenovljena trgovina Mimovrste v Mariboru odpira vrata z ekskluzivnimi popusti

promocijska fotografija

Pred poletjem smo v prenovljeni trgovini Mimovrste v Mariboru pripravili vrsto ekskluzivnih popustov na izbrane izdelke, ki jih ne boste želeli zamuditi.

Le kdo si ne želi uživati v poletnih počitnicah z zvoki prenosnega zvočnika JBL Flip 6? Ali prebirati novic na novem mobilnem telefonu Apple iPhone 15 128GB? Za tiste, ki se pred soncem raje umaknejo v klimatizirane prostore, pa v trgovini čaka znižana Tesla klimatska naprava. Ljubitelje vodnih športov ne bo razočaral Aqua Marina napihljiv SUP. Prepričani smo, da bo vsak našel izdelek zase, ki bo v akciji samo na dan odprtja, saj je v ponudbi kar 220 izdelkov s popustom www.mimovrste.com/maribor-otvoritev-prenovljene-trgovine

Ne zamudite priložnosti za ugodne predpoletne nakupe in se nam pridružite na otvoritvi prenovljene trgovine Mimovrste na Tržaški cesti 85 v Mariboru, v soboto, 15. junija ob 9. uri

Pridite med prvimi, saj so zaloge izdelkov omejene. Obenem bo sprehod skozi prenovljeno podobo trgovine in široko ponudbo izdelkov zdaj po prenovi še bolj prijeten in enostaven. Program z DJ-em, hrano, pijačo in darili bo obarval vzdušje, v katerem boste lahko prijetno in v miru nakupovali. Obiskovalce čaka tudi nagradna igra z več kot 60 bogatimi nagradami v skupni vrednosti nad 9.000 €. 

Več kot dovolj razlogov, da obiščete odprtje prenovljene trgovine Mimovrste v Mariboru. Za več informacij o odprtju in ekskluzivnih ponudbah obiščite našo spletno stran www.mimovrste.com/maribor-otvoritev-prenovljene-trgovine ali nas spremljajte na družbenih omrežjih. 

Glavni (hero) izdelki v akciji: 

· JBL Flip 6 – Odlični prenosni zvočnik, ki prinaša vrhunski zvok v vsakem trenutku. Z ekskluzivnim popustom ga boste lahko kupili po neverjetno ugodni ceni.
· Apple iPhone 15 128GB – Najnovejši model iz priljubljene serije pametnih telefonov Apple, zdaj po posebni otvoritveni ceni.
· Tesla klimatska naprava – Poskrbite za udobje v vašem domu z zmogljivo klimatsko napravo Tesla, ki bo na dan otvoritve na voljo po izjemno znižani ceni.
· Electrolux pralni stroj, 8 kg – Učinkovit, z 8-kilogramsko prostornino, ki se lahko pohvali z različnimi programi. Zdaj po znižani ceni samo v Mimovrste MB.
· Campingaz 3 plinski žar – Ko zadiši po žaru, je tukaj plinski žar po znižani ceni v Mimovrste MB.
· Logitech G29 volan s pedali – Visoko kakovosten volan, ki ponuja realen občutek vožnje ob igranju igre. Zdaj po znižani ceni samo v Mimovrste MB.
· Aqua Marina napihljiv SUP – Napihljiv sup z veslom, ki se ponaša s široko zasnovo za večjo stabilnost. Zdaj po znižani ceni samo v Mimovrste MB.