22. 4. 2024, 12:57 | Promocijska objava

S fitnes zapestnico Galaxy Fit3 ni več izgovorov: Vnesite v svoje življenje vitalnost, uravnoteženost in varnost

promocijska fotografija

Podjetje Samsung  je nedavno predstavilo fitnes zapestnico, ki uteleša tehnološko funkcionalnost in krepitev zdravega načina življenja. Galaxy Fit3 vsebuje napredne funkcije za namen spremljanja zdravja, kot so srčni utrip, raven stresa in kakovost spanca, ter podpira več kot 100 različnih vadb. Pametna zapestnica skrbi tudi za duševno zdravje, saj spodbuja dobro počutje z opomniki za meditacijo in dihalne vaje ter vključuje varnostne funkcije, ki zaznavajo padce in SOS-sporočila v sili.

Najnovejša stopnja v evoluciji nosljive tehnologije

Galaxy Fit3 je zapestnica za fitnes, ki zaznamuje novo dobo napredne tehnologije za spremljanje zdravja. Zasnovana je za vse, ki si prizadevajo poskrbeti za zdravje in dobro počutje. Galaxy Fit3 sodi med prefinjene nosljive naprave in se ponaša z aluminijastim ohišjem s širšim zaslonom, ki uporabnikom omogoča, da vse dni v tednu spremljajo podatke o svojem zdravju in počutju. Vse od vsakodnevne vadbe do mirnega spanca je zbrano na enem mestu, in to neposredno z zapestja.

promocijska fotografija

Postanite najboljša verzija sebe

Kakovosten spanec igra ključno vlogo pri dobrem počutju. Galaxy Fit3 je odlična naprava za spremljanje spanja, s pomočjo katere uporabniki lažje razumejo svoje vzorce in posledično gradijo bolj zdrave navade. Napravo se lahko nosi vso noč, ta pa spremlja vzorce spanja, zaznava celo smrčanje, spremlja raven kisika v krvi in zagotavlja podrobnejše meritve. Na podlagi individualnih vzorcev spanja naprava Galaxy Fit3 uporabnikom zagotavlja prilagojen trening spanja, ki jim pomaga bolj intuitivno razumeti svoj spanec, kar jih vodi k pozitivnim nadaljnjim spremembam.

promocijska fotografija

S fitnes zapestnico Galaxy Fit3 uporabniki spremljajo svoje dnevne dejavnosti. Na voljo imajo več kot 100 različnih vrst vadbe in enostaven pregled podatkov o napredku, kar jih še dodatno spodbuja k doseganju želenih ciljev. Uporabniki lahko uživajo v dejavnostih na prostem in v različnih okoljih, saj ima naprava oceno 5 ATM in je odporna proti vodi ter prahu po standardu IP68. Fitnes zapestnica Galaxy Fit3 omogoča tudi globlje razumevanje splošnega zdravja, saj zagotavlja zdravstvene meritve, ki vključujejo srčni utrip in raven stresa.

Zapestnica Galaxy Fit3 združuje tehnološko naprednost z eleganco

Fitnes zapestnica Galaxy Fit3 je lahka in elegantna ter se udobno prilega, zato je idealna za vsakodnevno rabo. Uporabniki jo lahko zlahka vključijo v svojo rutino zaradi obstojne baterije, ki zdrži kar do 13 dni. Lastniki pametne zapestnice so lahko ustvarjalni in  prilagajajo digitalni del zaslona s poljubno izbrano številčnico in ozadjem s fotografijami po želji. S samim klikom na gumb brez težav kombinirajo paščke in dopolnijo svoj osebni slog in zunanji videz. 

promocijska fotografija

Zapestnica Galaxy Fit3 je v Sloveniji že na voljo v treh barvah, in sicer sivi, srebrni ter rožnato zlati.