Uredništvo | 13. 8. 2024, 16:04

Slovenski lastnik parcele s palico nad tujega padalca: "Imaš eno minuto, da se spelješ!" (VIDEO)

TikTok/Rap Odvetnik/posnetek zaslona

Na idiličnem slovenskem podeželju, kjer se običajno sliši le petje ptic in zvončkljanje kravjih zvoncev, se je odvila prava drama. 

Čeprav je bil popolnoma običajen dan, lastnik parcele ni mogel verjeti svojim očem, ko je zagledal, kako se z rdečim padalom nekdo bliža njegovi zemlji. "Tole pa ne bo šlo," si je mislil in stopil v akcijo.

Odločno je ukrepal

Ko je na njegovo parcelo nenadoma priletel nepovabljen gost, ki ga je tja po vsej verjetnosti zaneslo po nesreči, je lastnik parcele brž stekel do njega s palico v roki. "Še enkrat, da pristaneš na moji parceli, te stučem (stolčem, op.a.)," je jezno vpil nanj.

"Imaš eno minuto, da se spelješ, zleti," je vpil z glasom, ki je bil mešanica tradicionalne slovenske strogosti in očitne skrbi za svoje premoženje. Moj travnik, moja pravila, si je zelo upravičeno mislil lastnik parcele.

TikTok/Rap Odvetnik/posnetek zaslona

Oprostite, že odhajam ...

Padalec je moškega najprej prijazno pozdravil. Že kmalu pa mu je postalo jasno, da ne bo šlo za prijateljsko srečanje z domačinom čudovite države, v kateri je trenutno na obisku.

TikTok/Rap Odvetnik/posnetek zaslona

Ko je ta začel vpiti nanj, se je tujec opravičil in začel ponavljati: "Okej, okej, saj že grem, oprostite ..." medtem ko je poskušal pospraviti padalo. Slovenec pa ni popuščal: "Eno minuto imaš," je ponovil in kot kakšen vaški šerif proti njemu mahal z dolgo palico. 

Video, ki je zaokrožil na TikToku in tudi nasmejal, bi lahko naslovili s: "Kako je Slovenec branil svojo parcelo pred padalcem"

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec