R. K. | 2. 7. 2022, 19:59

Borut Pahor na obisku pri Tini Maze. Zakaj ga je povabila?

Instagram/Tina Maze/Borut Pahor/fotomontaža

Ste si že ogledali fotografijo z nekdanjo smučarsko prvakinjo, njenim partnerjem Andreo Massijem in hčerko Anouk, ki jo je s svojimi sledilci na Instagramu delil predsednik republike?

Predsednik republike Borut Pahor je obiskal nekdanjo slovensko smučarsko šampionko Tino Maze in njenega partnerja in nekdanjega trenerja Andreo Massija ter skupaj z njima proslavil deseto obletnico Tinine najboljše smučarske sezone.

Pred desetletjem postavila rekord

"Minilo je 10 let, odkar smo začeli 'rekordno sezono' v svetovnem pokalu!" je v objavi na Instagramu zapisala Tina Maze, kjer je delila fotografije s piknika, ki sta ga s partnerjem organizirala, da bi proslavila obletnico začetka smučarkine rekordne sezone 2012/2013. Tina je v tej sezoni zmagala na kar 11 tekmah in dosegla 2.414 točk. S tem je presegla rekord, ki ga je v sezoni 1999/2000 z 2.000 točkami postavil Hermann Maier.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Na piknik je Črnjanka povabila vse najtesnejše sodelavce iz zmagovalnega obobja, med njimi trenerja Maura Pinija in Livia Magonija. Na Instagramu je delila tudi svoja občutja ob ponovnem srečanju. "Ko srečam te ljudi, imam občutek, kot da se vmes ni nič zgodilo! Trenutki, ki ostanejo v spominu! Hvala vsem, da ste prišli!," je zapisala v objavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Piknika se je udeležil tudi Borut Pahor

Nedavno pa je na Instagramu svojo udeležbo na pikniku razkril tudi predsednik republike Borut Pahor, ki je s svojimi sledilci delil fotografijo s smučarko, njenim partnerjem Andreo Massijem in hčerko Anouk ter ob tem zapisal: "Z veseljem sem prejšnji vikend sprejel prijazno vabilo Tine Maze in Andree Massija na njun piknik, kjer sta v družbi prijateljev proslavila 10. obletnico Tininega vzpona na športni Olimp." 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord