T. R. K. | 18. 6. 2024, 13:17

Branko Grims delil objavo, ki je marsikoga presenetila: ne boste verjeli, kakšne so njegove želje (FOTO)

Bobo/Luka Dakskobler/TwitterRadioGenoa

Branko Grims je na družbenem omrežju X delil fotografijo.

Ravnokar so potekale Evropske parlamentarne volitve, rezultati so bili znani 10. junija. SDS je osvojila štiri poslanske mandate, Gibanju Svoboda sta pripadla dva mandata, po enega pa so osvojili v Vesni, SD in NSi. 

V Evropski parlament so bili z liste SDS izvoljeni Romana Tomc, Milan Zver, Branko Grims in Zala Tomašič, z liste Gibanja Svoboda pa Irena Joveva in Marjan Šarec. Z liste Vesne je bil v Evropski parlament izvoljen Vladimir Prebilič, z liste SD Matjaž Nemec, z liste NSi pa Matej Tonin. 

Branko Grims pa je svojo zmago na dan, ko so bili znani rezultati, proslavil s posebno objavo na družbenem omrežju X: delil je namreč fotografijo uporabnika RadioGenoa, ki je objavil fotografijo ženske svetlih las in modrih oči, ki v rokah drži 10 otrok. Ob sliki je oseba pripisala zapis 'naslednji korak' (next step), Grims pa je objavi dodal še tarčo s puščico, kar lahko razumemo kot nekaj, kar mu predstavlja naslednji cilj, ki ga želi doseči. 

V komentarjih ljudje niso bili najbolj navdušeni. "Če jih boš ti rodil, si kar daj duška..., " je tako zapisala ena od oseb. Druga je zapisala: "Zdej pa iz principa ne bom imela otrok," tretji je zapisal: "rasist", četrti pa je sledečega mnenja: "Za naciste nimaš prave barve las in oči, poba, pa vseeno deliš tako propagando..."

Ob tem se je našel tudi komentar, seveda belopoltega moškega, ki se z objavo strinja: "Se strinjam Branko. Nujno je da zagotovimo obstoj naših ljudi in pa prihodnost za bele otroke."

Novo na Metroplay: Zmagovalec MasterChefa Luka Pangos iskreno o ozadju kuharskega tekmovanja