Uredništvo | 18. 8. 2024, 23:43

Poročil se je Challe Salle, poglejte si poročne fotografije para!

Youtube/Challe Salle

Raper Saša Petrović, znan kot Challe Salle, se je poročil s svojo dolgoletno partnerico Yvonne, s katero ima otroka Alexa.

Poročni dan se je začel v Ljubljani, kjer sta imela cerkveno poroko v pravoslavni cerkvi, nato pa se je slavje nadaljevalo na renesančnem gradu Bogenšperk, kjer sta imela civilni obred in zabavo, poroča 24ur.com. Nevesta Yvonne je na obredu nosila elegantno dolgo obleko, obogateno s čipko, in držala velik šopek belih vrtnic. Challe Salle je za to priložnost oblekel bel smoking s črnimi detajli in metuljčkom.

Yvonne je na družbenih omrežjih delila svoje občutke, in sicer je poroko opisala kot sanjsko. Navdušena je bila nad vzdušjem in dejstvom, da so njuni bližnji lahko skupaj praznovali ta pomemben trenutek. Poročna organizatorka Satin Papež je poskrbela, da je bilo vse popolno, od dekoracije do izbire glasbe, kar je ustvarilo pravljično vzdušje, v katerem so gostje uživali vse do jutranjih ur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Teden dni pred poroko je Yvonne s prijateljicami praznovala dekliščino v vili z bazenom, o čemer pričajo tudi objave na družbenih omrežjih. Po poroki je Yvonne prevzela soprogov priimek Petrović, kar je že posodobila tudi na svojih profilih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Petrović (@yvonne_petrovic)

Na svojem Instagramu je tudi Challe Salle delil fotografije, in po hudem škandalu, o katerem smo pisali v preteklem mesecu, je tokrat komentiranje pod fotografijo onemogočil. V besedni vojni v obliki 7-minutne sladbe mu je udarec namreč vrnil raper Zlatko, ki ga je Salle v podkastu s Perotom Martićem kritiziral. Pesem je v samo enem dnevu dosegla skoraj 300.000 gledalcev, zdaj pa jih ima že 1,2 milijona. Zlatko Challetu očita, da je bil nasilen do partnerke in imel intimne odnose z mladoletnimi dekleti, kar so nekatere od teh deklet tudi javno izpostavile na družbenih omrežjih.