Uredništvo | 23. 8. 2024, 21:59

Legendarni Goran Dragič se poslavlja: odvil se je dobrodelni gala večer, zbrali so neverjetno vsoto denarja!

Goran Dragić Foundation Instagram/Profimedia

Športnik je z gosti zbiral denar za mlade športnike, ki potrebujejo podporo na poti do uspeha. 

S košarkarskih igrišč se poslavlja legendarni Goran Dragić. V luči tega dogodka se je danes zvečer organiziral tudi dobrodelni gala večer. Z gosti je Goran Dragić zbiral denar za mlade športnike, ki potrebujejo podporo na poti do uspeha. Voditelja večera sta bila Igor E. Bergant in Anja Hlača Ferjančić. 

Večer je potekal v luči bogatega zabavnega programa, izstopala pa je tudi dobrodelna držaba. Celoten izkupiček bo namenjen Zvezi Anite Ogulin in ZPM Moste-Polje ter Fundaciji Gorana Dragića. Za podpisano žogo vseh udeležencev Noči zmaja so ceno navili do kar 32 tisoč evrov. V Srbijo k Bogdanu Bogdanoviču bo šel podpisan dres s sobotne tekme. Zanj je plačal kar 22 tisoč evrov, ob tem pa povedal zgodbo: Dragić mu je leta 2017 namreč speljal zlato medaljo, zdaj pa mu je s tem dresom "vrnil", poroča RTV

Goranov dres iz osnovne šole Koseze s številko 22 je tudi dosegel vrtoglavo vsoto: kar 40 tisoč evrov. Sledila pa je lepa gesta: dražitelj je dres namreč vrnil in ga bodo tako lahko še kdaj uporabili na dražbi. Na dobrodelni dražbi so zbrali kar 94 tisoč evrov. Poslovilna tekma Noč zmaja se bo sicer odvila jutri ob 20. uri. 

S svojo izbranko Greice Murphy je Dragić poziral tudi fotografom. Sam je bil oblečen v eleganten črn smoking, Murphy pa je bila oblečena v prelepo obleko. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I feel Slovenia NIGHT OF THE DRAGON (@gorandragic_foundation)

Pred dnevi je Goran Dragić gostil tudi v Mastercard podkastu, ki ga lahko poslušate na sledeči povezavi

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec