J. Z. | 29. 8. 2022, 20:35

Hude obtožbe o nadlegovanju deklice v plesni šoli: mati ene od plesalk delila grozljive podrobnosti

Fotografija je simbolična.

Profimedia

V Mariboru odmeva pretresljiva izpoved tem, kaj naj bi se dogajalo mladi plesalki, ki naj bi jo spolno nadlegoval selektor. Poleg tega naj bi se fizično znesel nad njenim fantom. 

Po družbenem omrežju Facebook se širi izpoved mame ene od mladih mariborskih plesalk, ki pravi, da je selektor v plesni šoli nadlegoval eno od plesalk, njenega fanta pa naj bi pretepel. Zapisala je, da bodo deklice, ki so spregovorile o psihičnem in spolnem nadlegovanju, vložile pisno prijavo. 

"Eci peci pec. Tebe bom psihično zjebal, tebe pa pretepel. Ker lahko, ker sem Bog ... Tako nekako bi lahko poenostavljeno napisali dogajanje v eni izmed plesnih šol v Mariboru," je na Facebooku zapisala ena od mam mladih plesalk. 

Plesalka naj bi zavrnila selektorja, ta naj bi se znesel nad njenim fantom

Mlada plesalka naj bi zavrnila selektorja, zato naj bi se ta odločil, da bo "sesul" njo in njenega fanta. Dekletu naj bi povedal, da se mu gabi in da misli, da je bolj inteligentna. Ter da bo poskrbel, da nikoli več ne bo plesala v nobeni plesni šoli. Fanta pa naj bi pretepel in mu grozil z nožem. 

Selektor naj bi kasneje dekle brez podlage izločil iz skupine plesalcev in z njo prekinil sodelovanje kot kandidatko za plesno učiteljico. 

Trenerka plesalcev naj bi se zavila v molk, selektor pa naj bi na sestanku vse obtožbe zanikal. 

Profimedia

"Konec zgodbe bo najbrž znan čez leta, ko možje v modrem in sodni mlini zalavfajo na polno. Medtem se otroci zaradi strahu pred selektorjem (in njegovima dvema pomočnikoma oziroma prijateljema) bolj kot ne skrivajo doma," je dodala. 

Plesno zvezo Slovenije smo prosili za odziv na obtožbe in pojasnilo, kakšne ukrepe so glede teh sprejeli. Njihove odgovore bomo objavili, ko jih bomo prejeli. 

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije