10. 6. 2022, 09:29 | Promocijska objava

Imamo odlično idejo, kje lahko vaš otrok preživi poletne počitnice! Nikoli še niso bile tako zabavne

Profimedia

Med poletnimi počitnicami je čas za užitek in zabavo! A ni nujno, da je samo to. Počitnice vaših otrok so lahko obarvane tudi z znanjem, ob katerem se bodo ne le noro zabavali, ampak bodo postali tudi samostojni, samozavestni in odgovorni pri oblikovanju boljšega sveta. 

Založbi Rokus Klett in Modrijan izobraževanje, vodilni založbi na slovenskem trgu šolskih gradiv, sta po 30 letih delovanja svoj program obogatili na malo drugačen način.

Letos šolarjem poleg učnih gradiv ponujata nekoliko drugačno obliko izobraževanja in zabave!

Profimedia

Modre aktivne počitnice, kot si jih je vaš otrok zmeraj želel

Da se namreč mladi radovedneži med šolskimi počitnicami ne bi dolgočasili in da bodo starši v službi brezskrbni, bodo za otroke organizirane Modre aktivne počitnice. Počitniško varstvo za otroke bosta založbi izvedli pod okriljem svojega izobraževalnega središča Modra akademija.

Profimedia

V duhu svojega siceršnjega poslanstva, da na sodoben, prilagodljiv in učinkovit način pomagajo otrokom pridobiti znanje, s katerim bodo otroci ob zabavnem preživljanju časa tudi rasli in razvijali socialne veščine ter kompetence za prihodnost.

Vse od glasbe do načinov samoizražanja

Topli poletni dnevi bodo zaznamovani z aktivnostmi, ki jih otroci v šoli redko spoznajo v tolikšni meri, kot bi morda želeli.

  • Glasba jih bo popeljala skozi čas, medtem ko jim bodo pisane barve in platna ter novi plesni koraki omogočili nov način samoizražanja.
  • Spoznali se bodo z osnovnimi tabornimi veščinami in preživetjem v naravi.
  • Na kuharskem tečaju pa se bodo preizkusili v pripravi jedi in poskušali nove okuse sveta.

Ves teden bo začinjen še z ogledom konjušnice in kupom športnih aktivnosti, ki mulčkov zagotovo ne bodo pustile oditi z odvečno energijo.

Profimedia

Enotedenske modre počitnice 

Otroci, stari od 5 do 13 let, bodo dneve pod budnim očesom izkušenih mentorjev aktivno preživljali na OŠ Kašelj v Ljubljani. Enotedenska druženja bodo potekala v juniju in juliju.

Šola se nahaja tik ob vzhodni ljubljanski obvoznici, kar bo gotovo razveselilo vse, ki se jim mudi v službo ali iz nje!