A. B. | 30. 12. 2022, 11:24

Je Robert Golob priznal, da živi sam z otroki?

Facebook/Robert Golob

Premier o svoji družini ne govori veliko, a je tokrat izdal nekaj utrinkov o njihovih odnosih in sprožil govorice o tem, ali je s svojo soprogo ločen.

Slovenski premier Robert Golob, Novogoričan, zaradi svoje politične funkcije v javne debate ne vpleta svojega družinskega življenja. O tem, da o družini ne bo govoril, je sam poudaril že večkrat. A v osebnejšem formatu oddaje na Kanalu A, ki jo vodita Nuša Lesar in Aleksander Pozvek, je izdal nekaj trenutkov iz družinskega življenja in sprožil govorice o tem, da se je ločil s soprogo Jano Nemec Golob. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Sprva zadržan, nato veliko razkritje 

V oddaji se je moral preizkusiti v peki palačink in celo zlikati srajco, s čimer sta ga voditelja spodbudila, da se javnosti odpre, kot se doslej ni še nikoli. Na političnem parketu ga poznamo kot zagnanega in resnega moškega, a je tokrat dokazal, da mu tudi gospodinjska opravila niso tuja. Trenutek, ki je dvignil veliko prahu, se je zgodil med likanjem srajce.

Čeprav je sprva priznal, da oblačil sam ne lika in da delo raje prepusti "usposobljenim", je vendarle poprijel za delo. Na vprašanje o frizuri, ki je že nekaj časa drugačna, je odgovoril, da na zasebna vprašanja ne bo odgovarjal, a je kasneje razkril več.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Na provokativno trditev voditelja, da bo s svojo osebno prezenco pobral vse volivce nekdanjega predsednika Boruta Pahorja, je Golob odvrnil: "Ne, ne. Jaz živim sam z otroki, Borut Pahor pa ne. To je razlika med nama, zato to znam."

S tem je nenamerno povedal, da si s soprogo ne delita skupnega gospodinjstva, ali sta tudi ločena, za zdaj še ne vemo. 

Kdo je njegova soproga?

Golob naj bi bil poročen z Jano Nemec Golob, s katero je v preteklosti tudi poslovno sodeloval. Čeprav o njunem razmerju ni znano veliko, naj bi pred romantičnim odnosom sodelovala tudi poslovno v podjetju Gen-I. Tam je bila zaposlena na področju marketinga. 

 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu