Uredništvo | 7. 8. 2024, 10:13

Priljubljena veriga se širi: svetovno znanega odprtega piščanca v Ljubljani po novem dobite še v ...

Reddit

Minuli vikend se je v Ljubljani odprla še ena poslovalnica priljubljene verige hitre prehrane.

Po poslovalnici na Viču, prvi v Ljubljani, so poslovalnico verige hitre prehrane KFC (Kentucky Fried Chicken) odprli še v BTC Cityju. V soboto, 3. avgusta, je odprla svoja vrata v Dvorani 18 oziroma Areni, poroča spletna stran BTC City.

Zapisali so, da vabijo na nepozabno kulinarično izkušnjo, ki je navdušila ljubitelje piščanca in jedi iz kakovostnega piščančjega mesa po vsem svetu, njihova ekipa pa piščanca pripravlja po skrivnem receptu z enajstimi zelišči in začimbami.

Izdelki so pripravljeni tik pred postrežbo, kar vključuje piščanca, burgerje, krompirček in solate, z zagotovilom, da je vsaka jed popolnoma sveža.

Ker želijo v KFC gostom ponuditi nepozabno kulinarično izkušnjo v prijetnem in gostoljubnem okolju, je tudi ta restavracija zasnovana tako, da nudi udobje, prijazno storitev in sodobno notranjo opremo. Vsakega gosta prijazno postrežejo, naročila in plačila pa lahko opravite tudi preko kioskov, kar omogoča še hitrejšo in učinkovitejšo postrežbo. 

Morda vas zanima tudi:

Dolga tradicija blagovne znamke

Morda bo nova ljubljanska poslovalnica nekoliko razbremenila Tržaško, kjer se, kot smo poročali, lokalni prebivalci zaradi odprtja KFC zdaj pritožujejo nad povečanim prometom, prekrški in hrupom iz zvočnikov. Naval na restavracijo je namreč ogromen, saj so Ljubljančani navdušeni, da je ena najbolj priljubljenih globalnih verig končno prišla tudi v prestolnico.

KFC ima sicer že skoraj stoletno tradicijo: vse se je začelo na bencinski črpalki, kjer je Harlan Sanders leta 1930 začel streči piščanca potnikom s skrivnim receptom, ki je vseboval enajst zelišč in začimb. Sanders je imel tedaj že 62 let, preden je našel svoje poslanstvo, pa se je preizkusil v najrazličnejših vlogah, od kapitana na trajektu, prodajalca zavarovanj, prodajalca v trgovini z razsvetljavo, odvetnika, prodajalca pnevmatik, do amaterskega porodničarja.

Novo na Metroplay: "Če bi ljudje vedeli, kakšno je to mučenje, koliko je solz in trpljenja …" | Sara Isaković