Uredništvo | 2. 10. 2024, 13:31

Slovence obnorel izdelek iz trgovin Tuš: zaloge so že pošle, trgovec pojasnil, kdaj bo spet na voljo

Bor Slana/Bobo

Če spadate med tiste, ki se jezite, ker so zaloge v Tuševih prodajalnah že pošle, ima trgovec za vas dobro novico.

Tuš je minuli mesec ponovno razveselil mnoge slovenske družine, ko je naznanil vrnitev priljubljenih kock Tuš Bricks, s katerimi je letos mogoče sestaviti čisto pravo kmetijo. Zaradi neverjetnega odziva, ki je presegel celo pričakovanja trgovca, pa je zaloga v mnogo trgovinah že pošla. 

Pri Tušu so tudi letos pripravili kampanjo s svojimi priljubljenimi kockami, ki so izdelane iz 100-odstotno reciklirane plastike in so združljive tudi z drugimi znamkami kock. Letos se iz njih ne gradi trgovina, temveč so dogajanje postavili v naravo, na kmetijo. Slednje je otroke še posebej navdušilo, zato ne preseneča, da so kocke Tuš Bricks postale pravi hit in skoraj pošle v rekordnem času.

Halla Studio

Na kmetiji boste med drugim našli pridelke slovenskih dobaviteljev in številne druge pomanjšane izdelke, ki jih tudi sicer najdete na Tuševih policah. Poleg začetnega paketa s kmetijo so letos naprodaj tudi traktor s prikolico, tovornjak s cisterno za mleko, figurice in skladišče, ki odlično poveže letošnjo zgodbo z lansko Tuš Bricks trgovino. 

Kmalu ponovno v vseh trgovinah Tuš

Kot sporočajo predstavniki Tuša, je nova zaloga vseh petih prodajnih paketov Tuš Bricks Kmetija že na poti in bo v njihovih poslovalnicah po Sloveniji na voljo v drugi polovici oktobra. Pohitite, saj bodo tudi tokrat kocke na voljo v omejenih količinah.

Novo na Metroplay: Natalija Verboten o vrnitvi med poskočne ritme, družini in iskanju pomoči