T. R. K. | 12. 3. 2024, 10:09

Dobrodošli v Ljubljani! Za ogled tega stanovanja v Prulah boste morali plačati 40 evrov

Nepremicnine.net

Tudi to je način, kako se da še dodatno zaslužiti pri prodaji nepremičnine ...

V času velike stanovanjske problematike, s katero se še zlasti soočajo prebivalci največjih mest, med katerimi kakopak prednjači Ljubljana, se je na spletu pojavil zanimiv oglas za prodajo stanovanja, kjer boste morali za ogled slednjega celo ... plačati!
 
Na spletu se je pojavil oglas za trisobno stanovanje na Prulah, ki je veliko 70 kvadratnih metrov in se prodaja za 380.000 evrov. Lastnik izpostavlja, da stanovanje ponuja čudovit razgled na Ljubljanico in Špico, stanovanje pa je opremljeno in klimatizirano. Zapisano je tudi, da je stanovanje idealno za oddajo prek spletne strani Airbnb ali Bookinga. Pridobljena so tudi vsa soglasja, dodatne ugodnosti pa predstavljata dve kleti za shranjevanje in parkirno mesto pred blokom.

Kar pa je pri oglasu stanovanja najbolj nenavadno in nevsakdanje, je to, da je za njegov ogled, ki je sicer možen le ob predhodnem dogovoru, potrebno plačati 40 evrov. Strošek se vam bo sicer ob nakupu stanovanja povrnil. Če ne, nasvidenje 40 evrov! Če se bi želeli plačilu izogniti, je sicer lastnik v oglasu objavil večje število fotografij in stanovanje si tako lahko ogledate tudi preko spleta. Vsaj nekaj torej ...

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu