R.S. | 8. 1. 2023, 07:00

Za vse popotniške duše in tiste, ki sanjajo o potovanju že vse življenje: prihaja rubrika Okoli sveta z Majo Ferme

Aleksandra Saša Prelesnik/fotomontaža

Vsako prvo nedeljo v mesecu boste lahko brali o novih dogodivščinah modne oblikovalke Maje Ferme, ki se je z možem in petletno hčerko podala na dolgo potovanje okoli sveta. Zaupala vam bo, kje se z družino trenutno nahajajo, s kakšnimi izzivi se soočajo, prav tako bo delila popotniške fotografije. Vabljeni k branju!

Z novim letom bo naš spletni medij dobil štiri nove rubrike. Našli boste nasvete za zdravo telo in duha, zgodbe uspešnih mladih športnikov, življenjske dogodivščine in potopise. V rubriki Okoli sveta z Majo Ferme boste vsako prvo nedeljo v mesecu ob 19. uri brali popotniške izkušnje podjetnice in modne oblikovalke Maje Ferme. Z zapisi vas bo poskušala spodbuditi, da sledite svojim sanjam in uresničite to, kar si boste zadali.

Izpolnitev dolgoletne želje

Fermetova se je v začetku januarja z družino podala na pot okoli sveta, o kateri je sanjala že dolgo časa. V šestih mesecih bodo z možem in petletno hčerko med drugim obiskali Dubaj, Maldive, Indijo, Tajsko, Vietnam, Kambodžo, Japonsko in Avstralijo. Spoznali se bodo tudi s kulturami južne Amerike, Afrike in številnih otočij. Svoje izkušnje, nasvete in spomine želi podjetnica deliti tudi z drugimi, zato bo v naši novi rubriki Okoli sveta z Majo Ferme redno pisala o svoji prvi poti okoli sveta

Vsak družinski član bo s seboj vzel zgolj nahrbtnik, saj se bodo tako lažje premikali z ene destinacije na drugo. To bo za družino velik izziv, saj nikoli doslej niso imeli s seboj tako malo prtljage. Nekatere stvari bodo morali kupili na poti, druge bodo podarili domačinom. Letalske vozovnice za prve tri mesece so že rezervirane, prav tako hoteli srednjega razreda. Po treh mesecih bodo sprejeli nadaljnje odločitve. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Ustvarjanja novih spominov se Fermetova še dodatno veseli zaradi nedavnih težkih preizkušenj. V nedavnem intervjuju je delila, koliko jih bo pot stala, kaj se bo v njeni odsotnosti zgodilo s poslom in katere destinacije se najbolj veseli. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk