R.S. | 27. 6. 2024, 12:08

Predrznost najemodajalcev ne pozna meja: v tej spalnici ne boste samo spali, temveč ... (FOTO)

Nepremičnine.net/posnetek zaslona

Ljubljansko stanovanje ima veliko pomanjkljivost. 

Cene najemnin so v zadnjih letih skokovito narasle. V najtežjem položaju so se znašli prebivalci Ljubljane, saj je inflacija v prestolnici najvišja. Mnogi najemodajalci situacijo še poslabšajo, saj pogosto postavljajo vrtoglave zneske, njihove nepremičnine pa ponujajo bore malo.

Na spletni strani Nepremičnine.net smo zasledili oglas o oddaji stanovanja na Parmovi ulici v Bežigradu. Dvosobno stanovanje je veliko 54 kvadratnih metrov. Najemodajalec ga oddaja za 800 evrov na mesec (brez stroškov)"Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2014, novi odtoki, električne napeljave in nova kuhinja. Oddamo ga za daljši čas, skrbnemu najemniku ali najemnici," piše v oglasu. 

Nepremičnine.net/posnetek zaslona

Čeprav se nepremičnina nahaja blizu centra Ljubljane, pa ima veliko pomanjkljivost - tuš kabina se nahaja v spalnici, zraven postelje. V spalnici so poleg tuša postavljeni tudi umivalnik, stojalo za brisače ter mala omara. 

Nepremičnine.net/posnetek zaslona

Najemnik bo moral za stanovanje odšteti 800 evrov, poleg tega pa bo moral plačati še 200 do 250 evrov za stroške, kar je nadpovprečna cena. Mesečno bo torej za stanovanje odštel okoli 1000 evrov, tuširal pa se bo kar v spalnici. Nič kaj mamljivo, kajne? 

Nepremičnine.net/posnetek zaslona

Novo na Metroplay: Naj bodo dobri do vseh! | Goran Dragić