Š. T. | 6. 3. 2023, 15:48 | Vir: STA

Neverjetno ozadje oglasa, ki je navdušilo Slovenijo: ženskam čestitali na napačnem koncu države (kakšen zaplet)

Profimedia

Mnogi na Koroškem so se spraševali, kaj je v ozadju voščila ob dnevu žena, ki ga vsem občankam namenjajo z drugega konca Slovenije?!

"Spoštovane občanke, ob 8. marcu vam iskreno voščimo. Občina Dobrova - Polhov Gradec," je zapisano na velikem plakatu s fotografijo šopka rož. A plakat ne stoji ob cesti v Polhov Gradec, temveč ob radeljski obvoznici.

Plakat, ki so ga namestili v dneh pred bližajočim se dnevom žena, 8. marcem, je na družbenih omrežjih minuli vikend sprožil kar nekaj vprašanj, ugibanj in tudi hudomušnih pripomb občanov Radelj in drugih.

Mnogi v Radljah ob Dravi so se spraševali, kaj se skriva za voščilom za 8. marec, ki ga vsem občankam namenjajo z drugega konca Slovenije, iz občine Dobrova - Polhov Gradec. Kot se je izkazalo, je prišlo do pomote, so pojasnili na omenjeni občini.

Žiga Živulović jr. /Bobo

V občini Dobrova - Polhov Gradec so pripravili lepo čestitko ob dnevu žena, ki so jo objavili tudi na njihovi Facebook strani. Plakat se je pomotoma znašel na panoju ob mestni obvoznici na Koroškem.

"V resnici je prišlo do pomote pri distribuciji podjetja, ki skrbi za tisk in lepljenje plakatov. Načrtovano je bilo, da za zdaj takšno pozornost namenjamo le našim občankam na plakatnem mestu znotraj občine," so pojasnili na občini Dobrova - Polhov Gradec. Dodali so, da jim je dogodek polepšal dan in da so veseli, da ga je polepšal še komu.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk