3. 6. 2022, 19:45

Princ Harry popolnoma odtujen: posedli so ga daleč stran od kraljeve družine

Profimedia

Oči sveta so bile na zahvalni službi ob platinastem jubileju kraljice Elizabete uprte v brata kraljeve družine. Za veliko praznovanje sta v Veliko Britanijo priletela tudi odtujena člana družine, princ Harry in Meghan Markle.

Princ Harry in Meghan Markle sta na slovesnosti sedela daleč stran od princa Williama in vojvodinje Kate Middleton v cerkvi Svetega Pavla. 

Par, ki je na praznovanje jubileja priletel iz svojega doma v Kaliforniji , je bil eden prvih, ki je danes prispel v katedralo. 

Brata sta se nazadnje videla na odkritju kipa pred Kensingtonsko palačo, v spomin na njuno mamo, princeso Diano. 

Kako daleč sta sedela brata? 

William in Kate sta sedla na destno stran katedrale. Sedela sta ob princesi Anni, princu Charlesu in njegovi Camilli. 

Na drugi strani pa sta princ Harry in Meghan sedela s princeso Eugenie, princeso Beatrice in njunima možema Jackom in Edoardom

Dailymail/posnetek zaslona

Poznavalci palače so v četrtek za stran Six povedali, da Charlesova sinova ne nameravata komunicirati med praznovanjem platinastega jubileja kraljice Elizabete II.

Odtujen par je s svojo družino preživel čas po več kot dveh letih, odkar sta se umaknila iz dolžnosti kraljeve družine. Po poročanju TMZ naj bi kraljici tudi povedala, da bosta sodelovala le pri uradnih dolžnostih, monarhinja pa jima je "ukazala, da naj vzdušje ostane brez drame, ki bi zasenčila dogodke." 

Harry in Meghan sta si bila pri tem več kot jasno v podporo, kar sta dokazala tudi z ljubečimi pogledi, ki sta si jih izkazovala med cerkveno svečanostjo. 

Dailymail/posnetek zaslona

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije