T. R. K. | 27. 6. 2024, 13:03

Neverjetno: oddajajo stanovanje, v katerem ne boste nikoli videli dnevne svetlobe, cena pa ...

Domozlom

Lastniki stanovanj s svojimi oglasi ponovno presenečajo. 

Vsi se zavedamo stanovanjske problematike, ki je prisotna v Ljubljani. Ministrstvo za solidarno prihodnost iz kvote Levice, ki ga vodi Simon Maljevac, je nedavno sicer podprlo zgodovinsko poglavje v reševanju stanovanjske politike. S podporo vlade je za gradnjo javnih stanovanj v naslednjih desetih letih zagotovilo do sto milijonov evrov letno.

Na internetu pa lahko še vedno opazimo absurdne oglase za stanovanja, za katere lahko krivimo predvsem lastnike, ki imajo privilegij, da imajo v naši prestolnici stanovanje v lasti. Opaziti je namreč, da jim prioriteto predstavlja predvsem zaslužek: za absurdno visoke cene namreč prodajajo absurdno majhna stanovanja, nemalokrat pa za visoke mesečne najemnine lahko bivaš na le nekaj kvadratnih metrih, kjer so v enem prostoru kuhinja, pa tudi wc-školjka in tuš kabina. 

Nedavno smo poročali tudi o prodaji nepremičnine za 175.000 evrov. V resnici je šlo pravzaprav za poslovni prostor, spremenjen v majhno, neudobno garsonjero. Poročali smo tudi o absurdnem oglasu, kjer je potrebno celo za ogled stanovanja plačati 40 evrov.  

Tokrat smo na Instagram strani Delozlom odkrili še en oglas za oddajo stanovanja: garsonjera se nahaja v kletni etaži v bloku na Brilejevi ulici. Imela naj bi odlično prezračevanje, ob tem pa izpostavljajo da okna ni. Na mesec boste plačali 400 evrov. Po fotografijah sami presodite, ali je vredno svoje cene ... 

Domozlom
Domozlom
Domozlom

Novo na Metroplay: "Potopljena sem v globoko modrino" | Živa Ploj Peršuh