R.S. | 27. 6. 2024, 09:45

Kaj se dogaja v središču Ljubljane? Postavljene so ograje, pripravljajo se na ... (FOTO)

Uredništvo

Dogodek bo pritegnil veliko pozornosti. 

Na Novem trgu v Ljubljani bo 28. in 29. junija potekal trampolinski šov Odbito na Ljubljanici. Priprave so že v polnem teku. Obiskovalci bodo tretje leto lahko brezplačno poskakovali po 22-metrskem trampolinskem mostu. Gre za največji trampolin na svetu. Postavili bodo tudi dodaten trampolin v navijaški coni v velikosti 10x10 metrov. 

Uredništvo

 "Ljubitelji poskakovanja bodo najbolj veseli, da bomo letos še en mega trampolin postavili v navijaški coni. Ob preteklih rezultatih smo najbolj ponosni na to, da je ta projekt, ki odmeva tudi v tujini, od zasnove do izvedbe plod slovenskega znanja in razvoja. Pri tem sodelujemo z novomeškim podjetjem Akrobat, ki slovi kot eden najbolj prodornih izdelovalcev profesionalnih trampolinov na svetu. Projekt pa podpira tudi Slovenska turistična organizacija," je povedal Domen Gaiman iz ekipe Dunking Devils. 

Uredništvo

Obiskovalcem bodo trampolini na voljo v petek med 14. in 20. uro in v soboto med 9. in 23. uro. Na trampolinskem šovu bo nastopila priznana akrobatka Tamia Šeme, ki so jo gledalci spremljali v šovu Slovenija ima talent. 

Uredništvo

Največ pozornosti vsako leto pritegnejo tekmovanja. Tekmovalci iz Slovenije in vabljeni mojstri akrobatike s celega sveta bodo lovili najvišji skok nad Ljubljanico na največjem trampolinu na svetu, obiskovalci pa bodo uživali v premetih, vijakih in drugih odbitih akrobatskih predstavah na trampolinih 5x5 metrov.

Uredništvo

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak