P.M. | 6. 7. 2022, 14:04

V igro za predsednico vstopa tudi ta RAZVPITA kandidatka

Facebook/Martina Valenčič

Predsedniški kandidati se vrstijo kot gobe po dežju, v boj se podaja že četrta ženska. Menda naj bi bil njen namen, tako kot v preteklih letih, samopromocija.

Martina Valenčič je na svoji spletni strani zapisala, da v letu 2022 vnovič napoveduje svojo predsedniško kandidaturo. Kot je znano, je kandidaturo s podpisi vložila že večkrat. Leta 2012 je bila ta pomanjkljiva, poskusila je tudi leta 2017 in 2021.

V predstavitvi navaja, "da jo je hudo porazna družbeno politična in gospodarska situacija v Sloveniji in v svetu prepričala, da ponovno kandidira za predsednico Slovenije."

Pozornost javnosti je 37-letna Valenčičeva v preteklih letih pritegnila predvsem s fotografijami, na katerih je pomanjkljivo oblečena. Te redno deli na svojem Facebooku. Ima pa tudi Instagram profil, ki ga je naslovila s "Predsednica Martina".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Valencic (@predsednica_martina

Na svoji spletni strani je še zapisala: "Moja pobuda za predsednico Slovenije izhaja iz močne vizije nastajajoče stranke Desnica, ki želi vpeljati v slovenski prostor resnično radikalne spremembe. To, kar se dogaja pod okriljem zlagane demokracije zadnjih 20 let, nima pozitivnega človeškega karakterja."

Ob tem je tudi dejala, da nimam stricev iz ozadja, "le jasen in svetel cilj pred seboj."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu