Uredništvo | 18. 10. 2024, 10:10

Nič dobrega nas ne čaka: Baba Vanga in Nostradamus napovedala enako temen scenarij za leto 2025

Facebook/Sick Chirpse

Kaj se bo zgodilo prihodnje leto?

Baba Vanga in Nostradamus sta živela v različnih zgodovinskih obdobjih, vendar sta oba za leto 2025 napovedala enako temen scenarij. Oba jasnovidca sta imela visoko stopnjo natančnosti.

Nostradamus je pravilno napovedal teroristične napade 11. septembra 2001, umor ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja in Hitlerjev vzpon na oblast. Francoski astrolog je svoja videnja prihodnosti predstavil v obliki skrivnostnih pesmi. Baba Vanga pa je pravilno napovedala val terorizma v Evropi, podnebne katastrofe in brexit.

Profimedia

Kaj prinaša leto 2025?  

Oba preroka sta bila usklajena glede ene grozljive prerokbe, ki naj bi leta 2025 obrnila svet na glavo. Naslednje leto naj bi najbolj trpela Evropa, kjer naj bi izbruhnil še en konflikt. Opozorila sta, da bi lahko prihajajoči dogodki sprožili svetovno apokalipso. Vanga je verjela, da bo prihodnje leto izbruhnila nova vojna med državama, posledice pa bo čutil ves svet. Nostradamus je bil enakega mnenja. Zapisal je, da se bodo "tisti iz evropskih držav" zapletli v "krute vojne". V vojne naj bi bila vpletena tudi Velika Britanija. 

Baba Vanga je napovedala, da nas bodo leta 2025 obiskali nezemljani, kar bo sovpadalo z velikim športnim dogodkom. Prav tako je napovedala, da bo telepatija izpopolnjena do konca leta 2025. Nostradamus je v svoji prerokbi napovedal, da se bosta Rusija in Ukrajina naslednje leto dokončno umirili, saj bosta obe vojski izčrpani. Francoz je napovedal tudi, da bo Brazilijo prizadela vulkanska dejavnost in poplave, poroča Slobodna Dalmacija.