Uredništvo | 25. 7. 2024, 12:21

Mati izginule srbske deklice Danke Ilić sporočila veselo novico

Pronadjime.mup.gov.r

Družina nesrečne deklice, ki sta jo marca umorila komunalna delavca, se je povečala.

Ivana Ilić, mama tragično preminule srbske deklice Danke Ilić, ki sta jo marca letos s službenim vozilom zbila delavca komunalnega podjetja, njeno truplo pa skrila na neznani lokaciji, je rodila, poročajo mediji. Ilićeva je informacijo potrdila za srbski Informer in ob tem dejala, da v Dankinem primeru ni novic.

"Za Dankin primer ne vemo čisto nič. Nimamo nobenih informacij," je Ivana Ilić povedala za omenjeni medij in dodala: "Rodila sem sina, oba z otrokom sva v redu." Poleg novorojenčka in preminule Danke ima sicer družina še enega otroka, so spomnili pri Dnevnik.hr.

Nova RS

Spomnimo

Komaj dveletna Danka Ilić je izginila 26. marca v Banjskem Polju pri Boru, po obsežni iskalni akciji, policijski preiskavi in podrobnem preverjanju vseh sledi pa je policija aretirala delavca komunalnega podjetja Srđana Jankovića in Dejana Dragijevića iz Bora.

Moška sta osumljena, da sta Danko povozila s sližbenim avtomobilom, nato pa truplo dala v prtljažnik in jo zakopala na bližnji deponiji. Trupla nesrečne deklice do danes še niso našli.

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija