T. R. K. | 29. 5. 2024, 14:36

Kaj se dogaja v primeru Danke Ilić?! V sredo so odprli vrata pripora, na prostost je odkorakal ...

Profimedia/Nova RS/Fotomontaža

Iz pripora so izpustili Radoslava Dragijeviča, očeta osumljenega umora dveletne Danke Ilić. 

73-letni Radoslav Dragijević, oče osumljenega umora dveletne deklice Danke Ilić, je bil danes po izteku dvomesečnega pripora izpuščen na prostost, so potrdili za portal Nova.rs. To informacijo je za Nova.rs potrdil tožilec Višjega državnega tožilstva v Zaječarju Miodrag Canović. Dragijević je osumljen, da je sinu Dejanu po umoru pomagal pri premikanju trupla deklice. 

Spomnimo, da je dveletna Danka Ilić 26. marca izginila na Banjskem polju pri Boru, policija pa je po 10-dnevnem iskanju in podrobnem preverjanju vseh sledi in informacij, prijela Srđana Jankovića in Dejana Dragijevića iz Bora, ki sta sta osumljena, da sta z avtom zbila deklico, nato pa njeno truplo dala v prtljažnik avtomobila in jo odpeljala na deponijo.

Družbena omrežja

Truplo deklice še vedno ni bilo najdeno. Med preiskavo kaznivega dejanja so pridržali očeta in brata osumljenega Dejana - Radoslava in Daliborja Dragijevića, sumijo ju namreč, da sta osumljenemu Dejanu pomagala pri premikanju trupla Danke. Dalibor je sicer v pridržanju umrl nasilne smrti. 

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil