T. R. K. | 10. 7. 2024, 20:27

Tragedija na družinskem izletu: umrla štirimesečna deklica

Profimedia

Iz Amerike prihaja tragična zgodba. 

Oblasti so sporočile, da je umrla štirimesečna deklica, ki je bila med izletom 4. julija na jezeru v Arizoni v ZDA izpostavljena visokim temperaturam. Dojenčica, ki so jo sorodniki identificirali kot Tanno Rae Wroblewski, je bila s starši na čolnu na jezeru Havasu, ko ji je prejšnji petek zvečer nenadoma postalo slabo in je izgubila zavest, poroča N1

Družina je deklico oživljala, dokler je reševalci niso odpeljali v regionalni medicinski center Lake Havasu. Ko so jo z letalom prepeljali v bolnišnico v Phoenixu, je bila razglašena za mrtvo. "Naše srce je zlomljeno, nimamo besed. Nikoli ne bom razumela, zakaj si nas morala zapustiti, bila si preprosto preveč popolna. Neskončno te ljubim in povsod te bom iskala, angelček. Ne razumemo, zakaj si morala oditi, kako si lahko odšla?" je ob tem v pretresljivi objavi na Facebooku zapisala njena žalujoča mama Tanya Wroblewski.

Profimedia

Zdravnik še ni objavil uradnega vzroka Tannine smrti, vendar oblasti domnevajo, da je do nje prišlo zaradi vročine, je poročal News 12. Po podatkih AccuWeatherja so se temperature v regiji prejšnji petek povzpele do 49 stopinj Celzija. Urad šerifa okrožja Mohave je ob tem sporočil, da še naprej preiskujejo okoliščine dekličine smrti.

Novo na Metroplay: Z Manco Trampuš o ustvarjanju s Koala Voice in vlogi pojoče krave