Uredništvo | 21. 10. 2024, 11:10

Donald Trump postal Donald McDonald: vse za glasove, tudi če se je treba osmešiti (VIDEO)

X/TeamTrump

Nekdanji predsednik se je za namene predvolilnega boja pripravljen lotiti tudi cvrtja krompirčka.

Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump, ki se letos znova poteguje za predsedniški mandat, se je v sklopu svoje kampanje ustavil na podeželskem območju severno od Filadelfije, kjer se je v lokalni restavraciji s hitro hrano McDonald's preizkusil v ... peki krompirčka. Pri tem so mu pomagali delavci, ki so tam dejansko zaposleni, piše TMZ.

Prek svoje značilne oprave nadel predpasnik

Posnetek, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, prikazuje Trumpa, kako med čakanjem, da se speče krompirček, sprašuje nekatere zaposlene o tem, kako so zadovoljni s svojim delom in kako se do njih obnaša vodja. Delavce je spraševal tudi, kako se pravilno speče krompirček, med drugim pa jim je povedal, da namerava pozneje obiskati tekmo ameriškega nogometa.

Številni lačni obiskovalci, ki so z avtomobilom prevzeli hrano na okencu za prevzem, si najbrž niso nikoli predstavljali, da jim bo hamburger s krompirčkom kdaj v življenju postregel kar nekdanji predsednik. Trump je ob tem kramljal z vozniki, posebej za to priložnost pa je prek svoje značilne oprave - bele srajce in (tokrat) rdeče kravate -  nosil tudi predpasnik

Izkoristil priložnost in se lotil protikandidatke

Hrano je pri Trumpu pobralo tudi več novinarjev, ki so mu zastavljali vprašanja, on pa je tudi to priložnost izkoristil, da se je lotil svoje nasprotnice v bitki za predsedniški stolček Kamale Harris. Dejal je namreč, da je sam v restavraciji zdaj delal 15 minut več kot ona.

Pri tem je ciljal na trditev Harrisove, ki je dejala, da je nekoč delala v restavraciji Mickey D's, in izjavil, da naj bi si Bidnova podpredsednica to izmislila, ker je "lažniva Kamala". Zaradi Trumpovega obiska se je sicer okoli restavracije zbralo večje število njegovih privržencev, za njegovo varnost pa so poskrbeli pripadniki tajne službe, piše TMZ.

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil