T. R. K. | 25. 7. 2024, 13:49

Znana rokometašica izginila prejšnjo nedeljo, našli so jo umorjeno: šok, ko so odkrili, kdo je krivec

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Slovaški mediji poročajo o novem primeru femicida. 

Aprila je Slovenijo pretresel primer femicida. Moški je v sostorilstvu z žensko umoril 33-letnico. Tokrat pretresljiv primer femicida prihaja iz Slovaške. Lokalni mediji poročajo, da so 32-letno Cynthio Simsikovo, nekdanjo uspešno rokometašico in mamo dveh otrok, našli mrtvo, potem ko je izginila prejšnjo nedeljo. Policisti so njeno truplo odkrili pri družinski hiši v kraju Veľký Meder na Slovaškem, zavito je bilo v plastično folijo in zakopano v pesek na igrišču, kjer sta se pogosto igrala njen sin in hči, poroča Telegraf.rs. 

Profimedia

Pretresljivo novico so potrdili v njenem nekdanjem rokometnem klubu na Madžarskem, kjer je Cynthia igrala in tudi nabrala pomembne izkušnje. Cynthia je bila znana po svojih sodelovanjih v klubih, kot so Hajdunanas, Zombateli in DVSC, kjer je med navijači pustila globok vtis.

Cynthijini družinski prijatelji so umora sumili njenega moža, le-ta naj bi jo obesil. Kasneje je zločin mož policistom priznal tudi sam, še naprej pa poteka bolj podrobna preiskava, ki bo razjasnila okoliščine tega tragičnega dogodka. 

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija