Uredništvo | 16. 7. 2024, 15:10

Forbes Adria septembra s prvim regionalnim dogodkom - Power Women's Summit

Power Women's Summit

Forbes Adria s ponosom napoveduje svoj prvi regionalni dogodek – Power Women's Summit, ki bo 4. septembra v Beogradu in na katerem se bodo zbrale uspešne ženske z različnih področij: iz poslovnega sveta, zdravstva, mode, marketinga, športa… Ženske, ki vsakodnevno rušijo pregrade in navdihujejo s svojimi zgodbami.

Z več kot 100 leti tradicije je Forbes sinonim za poslovno odličnost. Skozi medijske platforme in dogodke promovira uspeh, voditeljstvo in inovacije, ki spreminjajo svet. Forbes Adria Power Women's Summit nadaljuje to poslanstvo ter daje prostor za navdih, mreženje in profesionalno rast.

"Izjemno smo ponosni, da lahko v regiji prvič organiziramo prestižno Forbesovo srečanje. Tokrat bomo predstavili izjemne, uspešne ženske, ki pomembno vplivajo na področje, na katerem delujejo. Obenem ponujamo platformo za razvoj nove generacije voditeljic. Prepričana sem, da je zelo pomembno prepoznati prispevek žensk in jih podpreti v poslovnem svetu, na področju tehnologije, v umetnosti in številnih drugih sektorjih, saj njihov doprinos oblikuje prihodnost vseh nas," je poudarila Aleksandra Subotić, izvršna direktorica družbe United Media, pod okriljem katere deluje pet licenčnih izdaj Forbesa. 

Cilj prvega Forbes Adria dogodka ni le opozoriti na izzive, s katerimi se soočajo sodobne ženske in okrepiti zavedanje o vseh ženskih vprašanjih, temveč skozi nastope govornic na panelih - uspešnih poslovnih žensk iz sveta in regije - ponuditi tudi konstruktivne ideje in rešitve.

Želimo navdihniti in spodbuditi k akciji!  #sheforchange

United Media, vodilna medijska družba v jugovzhodni Evropi, je novembra 2023 zagnala licenčne izdaje Forbesa. Od svoje ustanovitve so portali v Srbiji, Hrvaški, Črni gori, Sloveniji ter Bosni in Hercegovini postali prepoznavni kot mesto zbiranja poslovnih ljudi in mesto, kjer so ti deležni edinstvene perspektive na ekonomske, podjetniške in investicijske priložnosti v svoji državi.

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec