Uredništvo | 5. 9. 2024, 12:23

Znane nove podrobnosti o zdravstvenem stanju princese Catherine: "To obdobje je zanjo grenko-sladko"

Profimedia

Zagotovo ji ni najlažje.

Valižanska princesa Catherine se med zdravljenjem raka počuti veliko "močnejšo in bolj zdravo", so razkrili poznavalci kraljeve družine. Vir trdi, da je Kate Middleton zelo navdušena, da se vrača na delo.

"Počuti se močnejšo in bolj zdravo," je za Life&Style povedal vir in dodal, da se bo zdaj lahko še bolj posvetila delu, glede na to, da so se otroci vrnili v šolske klopi.

"Zanjo je to nekako grenko-sladko obdobje, vedno je čustvena, ko se začne šola, saj je to nova prelomnica za njene otroke, pa tudi dokaz, kako hitro odraščajo," je dejal poznavalec. Poleg tega se Kate veseli, da bo lahko 'pobegnila' od zdravljenja in obiskov pri zdravniku.

"Idealno bi bilo, da bi se vrnila k svojemu staremu urniku, vendar bo potreben čas, da to doseže. Rečeno ji je, da naj to počne počasi," zaključuje vir.

Kate Middleton in princ William

Kate Middleton in princ William

Profimedia

Spomnimo, valižanski princ in princesa sta britanskim športnikom čestitala za uspeh na letošnjih olimpijskih igrah v Parizu prek videa na Instagramu. Največji oboževalci kraljeve družine pa niso mogli spregledati ene zanimive in presenetljive podrobnosti. V omenjenem videu namreč valižanska princesa ne nosi svojega poročnega prstana z diamanti in safirji, ki je nekoč pripadal pokojni princesi Diani. Namesto tega ima preprost obroček, tako imenovan "prstan večnosti".

Britanski mediji ugibajo, da je Kate ob nedavni 13. obletnici poroke od Williama dobila nov prstan, zdravnik pa je za iste medije pojasnil, da bi lahko bil razlog za zamenjavo prstana tudi zdravljenje raka.

Profimedia

"Kemoterapija lahko povzroči zadrževanje tekočine v rokah, zato si morajo številni bolniki med zdravljenjem raka odstraniti prstane," je za revijo Hello! pojasnil onkolog Dazhi Liu. Dodal je, da lahko zdravljenje raka povzroči občutljivost in draženje kože, zaradi česar je lahko nošenje prstanov neprijetno.

Tisto, s čimer pa je William v videu pritegnil pozornost, pa je bila njegova nova podoba, in sicer tako imenovana tridnevna brada. Britanski princ se je namreč odločil, da si bo pustil brado, številni pa so se strinjali in komentirali, da mu odlično pristaja.

 

Novo na Metroplay: Ninna Kozorog prekinila molk | N1 podkast s Suzano Lovec