R.S. | 6. 12. 2022, 07:15

Hollywood je v šoku: umrla je igralka Kirstie Alley

Instagram/Kirstie Alley

Od nje se je na družbenih omrežjih poslovil tudi igralec John Travolta, ki je bil njen soigralec v filmu Glej, kdo se oglaša

Hollywoodska igralka Kirstie Alley je izgubila boj z rakom, ki so ji ga diagnosticirali pred kratkim. Stara je bila 71 let. "Z žalostjo sporočamo, da je umrla naša neverjetna, močna in ljubeča mama. Obdana je bila z družino in se borila z vsemi močmi," sta sporočila igralkina otroka. 

Zapisala sta tudi, da je bila neverjetna mama in babica. "Imela je veliko strast do življenja, otrok, vnukov in svojih živali. Imela je tudi neskončno veselje do ustvarjanja," sta dodala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

71-letnica je bila najbolj znana po vlogi šefice bara v nadaljevanki Cheers, v svoji uspešni karieri je prejela dva emmyja in zlati globus. Nastopila je v mnogih uspešnih komedijah, med drugim tudi v Glej, kdo se oglaša ob Johnu Travolti.

Poseben odnos s Travolto

John Travolta je bil v dobrih odnosih s pokojno igralko. Od nje se je poslovil na družbenih omrežjih. "Kirstie je bila ena izmed najbolj posebnih ljudi v mojem življenju. Rad te imam, Kirstie. Vem, da se bova nekoč spet videla," je napisal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Od 1983 do 1997 je bila pokojna igralka poročena z igralcem Parkerjem Stevensonom. Par je 1992 posvojil sina Williama, 1995 pa hčerko Lillie.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije