T. R. | 30. 8. 2024, 09:03

Nočna mora na praznovanju na Korčuli: 71-letnik napadel in skoraj utopil otroka (razlog šokira!)

Profimedia

Na Korčuli je prišlo do fizičnega obračuna nad otrokom. 

Praznovanje otroškega rojstnega dneva v predmestju Korčule se je spremenilo v nočno moro. Lastnika hiše je namreč zmotilo, da otroci uporabljajo 'njegov' most, nakar je skočil v morje, zgrabil dečka za nogo in ga potegnil na dno. Ko je prestrašeni deček izplaval iz vode, mu je lastnik zagrozil, da ga bo pretepel, poroča Morski.hr. 

Neljubi dogodek sta prestrašena starša pripovedovala za Dubrovački vjesnik. Mama dečka, ki je praznoval 12. rojstni dan, je organizirala slavje na plaži, skupaj je bilo okvirno 11 ljudi. Po tem, ko so pojedli torto, je vesela ekipa zabavo nadaljevala s skokom z velikega mostu, kar 71-letniku ni bilo všeč.

Kot so povedali prebivalci tistega dela mesta, se je 71-letnik po življenju v Avstraliji vrnil v Soline, hišo ima v najemu, ljudem pa se je pogosto pohvalil, da je član zlate generacije vaterpolistov KPK, ki se je leta 1973 prebila v Prvo zvezno vaterpolsko ligo Jugoslavije. Po življenju v Avstraliji se je vrnil v Soline, svojo hišo pa oddaja turistom.

Profimedia

 

Ko je mati slišala grožnje domačina, je poklicala policijo

71-letnik je trdil, da je na črno zgrajen pomol njegov, otroke je od tam že večkrat podil. Incident v morju je mati slavljenca opazila od daleč. Ko je slišala grožnje domačina, je takoj poklicala policijo. Dogodek so policisti zabeležili kot posebno predrzno kršenje javnega reda in miru. Prepoznali so tudi, da gre v dejanju za kaznivo dejanje grožnje. Moškega mati za zdaj še ni prijavila. Tožilstvu za mladoletnike bodo policisti PP Korčula spisali poročilo. Zaradi kršenja javnega reda in miru bodo tudi prijavili 71-letnega moškega.