Uredništvo | 12. 8. 2024, 14:31

Nočna mora na Krfu: v apartmaju najden mrtev moški, v njegovem telesu pa ...

Profimedia

Moški je nedavno prispel na dopust na priljubljen grški otok.

10. avgusta so v enem od apartmaju na priljubljenem grškem otoku Krf našli mrtvega moškega srbske narodnosti, poroča Kurir.rs. Čeprav so policisti sprva sumili, da je moški umrl nasilne smrti, je bilo v resnici krivo to, da je pogoltnil pet paketov droge, predpostavlja se, da je govora o kokainu.

Grški mediji poročajo, da je Srb apartma najel 7. avgusta, nekaj dni pozneje pa so ga našli mrtvega v eni izmed sob. Na kraj je takoj prišla policija, truplo pa so po policijski preiskavi poslali na obdukcijo, da bi potrdili vzrok smrti, saj na njem ni bilo vidnih znakov nasilja.

Šele po obdukciji se je pokazalo, da moški ni umrl ne nasilne ne naravne smrti, temveč zato, ker je pogoltnil pet paketkov bele substance v prahu skupne teže 83 gramov, za katero se domneva, da gre za kokain.

Morda vas zanima tudi:

V organizmu moškega so našli tudi sledi drugih psihoaktivnih substanc. "Plastične vrečke niso bile do konca zaprte, ko jih je moški pogoltnil, zaradi česar so mu otekli organi, pojavila pa se je tudi tekočina v pljučih, kar je povzročilo smrt," je bilo navedeno v sporočilu za javnost.