T. R. | 18. 10. 2024, 15:41

Na dražbi je kupil hišo: ko je vstopil vanjo, ga je pričakal prizor, ki si ga bo za vedno zapomnil

Fotografija je simbolična.

Profimedia

V majhni vasi Simmerrath v Nemčiji je moški na dražbi kupil hišo. V njej ga je pričakalo nekaj grozljivega. 

Moški, ki je kupil hišo na dražbi v Simmerrathu blizu Aachna v Nemčiji, je verjetno pričakoval, da bo dobil priložnost za obnovo in preoblikovanje novega doma. Namesto tega pa je naletel na izjemno grozljiv prizor – okostje ženske, ki je ležalo v dnevni sobi.

Tako grozljiv dogodek pogosto pušča trajne posledice, ne le za novega lastnika, ampak tudi za celotno skupnost. Sosedje, ki so mislili, da je njihova soseda preprosto odšla, so bili šokirani, ko so izvedeli, da je bila v resnici mrtva že dalj časa. Ta situacija dviguje številna vprašanja o tem, kaj se je zgodilo in zakaj nihče ni posumil v nenavadno odsotnost te osebe. Najdbo je moški nazorno opisal: "Iz razpadle pižame so štrlele roke in noge, videla se je tudi lobanja."

Profimedia

Cenilec trupla ni opazil

Cenilec, ki je hišo pregledal pred dražbo, je dejal, da ni opazil nobenih znakov trupla. To odpira vprašanja o stanju hiše in o tem, ali so bile razmere res tako slabe, da bi lahko prikrile takšno tragedijo. Morda so bile smeti in razpadli prostori razlog, da nihče ni posumil v nič nenavadnega.

Državno tožilstvo v Aachnu trenutno vodi preiskavo, kar pomeni, da se trudijo odkriti več o okoliščinah smrti. Obdukcijsko poročilo bo ključnega pomena za razumevanje, kaj se je pravzaprav zgodilo.

Novo na Metroplay: "Bil sem že na meji, ampak sem speljal do konca" | Andrej Škufca