T. R. | 21. 10. 2024, 16:30

Starši pretreseni zaradi okrasitve igralnega centra: pričakal jih je grozljiv prizor

Fotografija je simbolična.

Profimedia

V Angliji so v igralnem centru naleteli na neprimerno dekoracijo igral. 

Igralni center Rugrats and Halfpints v Cirencesterju v Angliji se je opravičil in odstranil dekoracijo s črnimi vrečkami, ki so delovala, kot da so v njih trupla in ki so bile del okrasitve za noč čarovnic, saj so bili številni starši šokirani. Ena izmed mater, ki je v nedeljo obiskala center s hčerko, je povedala, da se je ob opazovanju 'dekoracije' zgrozila.

Na fotografijah, ki so zaokrožila po internetu, lahko vidimo, da so vrečke, v katerih naj bi bila trupla, ovita s trakom z napisi previdno in nevarno, ki so visela ob mehkih igralnih strukturah, poroča Sky news. 

Mati, ki je želela ostati anonimna, je za Sky News povedala: "Ko sem zagledala vrečke, sem se vprašala, ali je to, kar vidim, resnično. Preprosto nisem želela svojemu otroku razlagati, kaj ta 'dekoracija' predstavlja."

Pogovarjala se je tudi z drugimi starši, ki so bili prav tako presenečeni, da so to 'dekoracijo' sploh postavili. Na spletni strani centra so sicer zapisali, da so zavezani k zagotavljanju varnega in spodbudnega okolja za otroke, cene vstopnic pa se gibljejo med 6,90 in 14,10 evri, poroča The Guardian. 

Tiskovni predstavnik je za Sky News dejal: "To je prvič, da smo prejeli takšno pritožbo in te okraske bomo takoj odstranili. Nismo imeli namena povzročiti stiske in se opravičujemo za morebitne nevšečnosti."

Igralni center Rugrats and Halfpints je prejel nagrado Travellers Choice Award 2022 in se posveča zagotavljanju zabave v varnem okolju, kar načeloma potrjujejo tudi pozitivne izkušnje staršev in otrok. 

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil