T. R. | 14. 10. 2024, 19:01

Pretresljiva nesreča: komaj leto in pol star otrok padel iz četrtega nadstropja (znane podrobnosti)

Fotografija je simbolična.

Profimedia

V Srbiji je prišlo do grozljive nesreče, ki se je končala tragično. 

Iz Srbije prihaja pretresljiva novica: včeraj je okoli 16. ure iz četrtega nadstropja padel komaj leto in pol star otrok in umrl. Do tragičnega dogodka je prišlo v Ulici Stevana Nemanje v Novem Pazarju. 

Z ministrstva za notranje zadeve so sporočili, da je preiskava okoliščin pokazala, da je bil otrok na balkonu s starši, v nekem trenutku pa odšel na balkon ter padel na tla pred stavbo.

Očividci, ki so sedeli v lokalu, ki se je nahajal v bližini, so najprej mislili, da je nekdo odvrgel torbo s terase. Ko pa so prišli bližje, so se zgrozili, saj so ugotovili, da gre za otroka, poroča Kurir. Na kraj nesreče so kmalu prihiteli reševalci. 

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Direktor Splošne bolnišnice v Kraljevu Zoran Mrvić je za RTS povedal, da je otrok prenehal dihati pri naselju Maglič, nato pa so ga dve uri oživljali v njihovi bolnišnici. Ker so bile poškodbe tako hude, je otrok kljub hitremu ukrepanju umrl. 

Sosedje žalujoče družine ob tem pravijo, da staršev v tej situaciji še ne moremo kriviti, saj še ni znanih informacij glede tega, kako je prišlo do nesreče: očitno je šlo za sekunde in starši situacije niso mogli predvideti. Z družino v teh težkih trenutkih sočustvujejo in so zaradi tragedije pretreseni. 

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil