Uredništvo | 26. 7. 2024, 14:56

Zgrožen kupec v pekarni ostal brez besed: "Stojim v vrsti in vidim ..."

Profimedia

Obiskovalec pekarne je zatrdil, da se v omenjeno pekarno ne vrne nikoli več.

Obiskovalec pekarne v Srbiji je doživel šok, ko je v vrsti čakal, da bo postrežen. Opazil je namreč, da je prodajalka, ki ni nosila zaščitnih rokavic, od kupca pred njim vzela denar, ga pospravila v blagajno in mu vrnila drobiž, nato pa je, ne da bi si roke po tem kakorkoli razkužila ali si nadela rokavice, zgrabila novo zalogo peciva in ga razvrstila v vitrino.

Uporabnika, ki je moral svojo anekdoto deliti na družbenem omrežju X, je to tako odvrnilo, da je nemudoma zapustil pekarno, poroča Kurir.rs.

"Stojim v vrsti v pekarni, prodajalka poračuna modelu pred mano, vrne ji drobiž, medtem ji je pek prinesel novo zalogo peciva, ona ga je vzela in ga z golimi rokami postavila v vitrino. Hvala, na svidenje, nikoli več," se je glasil zapis moškega, ki je dodal še, da prodajalka v izmeni ni bila sama in da gneča zato ne more biti izgovor za takšno malomarnost.

Morda vas zanima tudi:

A uporabnika niso vsi podprli v njegovem pritoževanju. Nasprotno, kar nekaj jih je menilo, da to ni nič takšnega, da je preveč "fin" in da naj raje pomisli, koliko bakterij je na ostalih predmetih, ki jih vsakodnevno uporablja.

"Pa vi res mislite, da hrane v kateri koli prodajalni ali pekarni čisto nihče ne dotika z golimi rokami? To isto pecivo gre vsaj skozi štiri različne roke, da pride od pekarne do trgovinskih polic," ga je na realna tla postavil eden od komentatorjev. Drugi je zapisal: "Če te moti to, priporočam, da nikoli ne ješ v restavracijah in hotelih."

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija