Uredništvo | 15. 6. 2024, 17:23

Nogometna navijača poskusila pivo iz Slovenije: ne boste verjeli, kaj se je zgodilo, ko sta popila pločevinko Laškega

Bobo/Srdjan Zivulovič

Nogometna navijača sta preizkusila pivo iz vsake države, ki sodeluje na evropskem nogometnem prvenstvu.

Včeraj se je začelo evropsko nogometno prvenstvo. V tej luči pa lahko opazimo vrsto zabavnih posnetkov, ki jih snemajo oboževalci nogometa. Tokrat sta se navijača odločila, da preizkusita pivo iz vsake države, ki je letos udeležena na evropskem nogometnem prvenstvu, da bi ugotovila, katero je najboljše. Ob tem sta se preizkuševalca tudi zelo zabavala. 

Med drugim sta preizkusila Krombacher iz Nemčije, Tennent's iz Škotske, Laško iz Slovenije, Dreher iz Madžarske, Ožujsko iz Hrvaške, ... 

Ob koncu pa sta prišla do zanimive ugotovitve: bila sta mnenja, da je iz številnih znamk piva najboljše prav Laško. Ljudi sta tudi pozvala, naj ga kupijo, če ga bodo videli v trgovini, saj naj bi bilo to najboljše pivo letošnjega evropskega nogometnega prvenstva. 

Jutri se bo Slovenija pomerila z Dansko

Slovenska nogometna reprezentanca je v torek prispela v Wuppertal, mesto na zahodu Nemčije, kjer bo imela bazo med evropskim nogometnim prvenstvom.

Selektor Matjaž Kek je v Nemčijo, ki bo prizorišče EP od 14. junija do 14. julija, pripeljal vseh 26 igralcev s končnega seznama, ti pa so že v domovini začeli kovati taktiko za svojega prvega tekmeca v Nemčiji, Dansko, s katero se bodo pomerili jutri ob 18. uri v Stuttgartu. Zatem Slovence, ki bodo igrali na svojem drugem EP in prvem po letu 2000, v skupini C čakata še dvoboja s Srbijo v Münchnu 20. junija in z Anglijo v Kölnu 25. junija, poroča STA.