L. PA. | 26. 8. 2024, 11:00

Znano podjetje zaradi požara preživlja težke čase, kupci ostali brez ...

Youtube/Politicki Globus Srbije

Po požaru v njihovi tovarni se podjetje močno trudi sanirati ogromno škodo, a kljub trudu nekateri njihovi produkti nekaj časa ne bodo dostopni na prodajnih mestih.

"Vedno smo tu drugi za druge. Da ponudimo podporo, zanesljivost, da ljubimo in delimo, vsi skupaj ... a zdaj želimo s tabo podeliti, da se je Plazma znašla v težkem obdobju. Toda vse, kar potrebuješ, je mrvica potrpljenja, dokler se spet ne vidimo!"

Obvestilo, ki je presenetilo številne, se je pred nekaj dnevi znašlo na Instagram profilu legendarne srbske znamke piškotov in ostalih slaščic Plazma.

Zaradi hudih težav, v katerih se je znašlo podjetje Bambi, ki Plazmo proizvaja, vsi njihovi produkti nekaj časa ne bodo dostopni na prodajnih mestih. Razlog je ogromen požar, ki je konec junija prizadel tovarno podjetja Bambi in mu povzročil skoraj nepopravljivo škodo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plazma (@plazma_zvanicna)

Dragan Stajković, generalni direktor podjetja Bambi, je za Blic.rs dejal, da je požar v popolnosti spremenil njihovo poslovno dinamiko, vendar je po drugi strani pospešil njihove načrte za razvoj. Še vedno delajo reorganizacijo načrtov poslovanja, da bi se situacija čim prej vrnila v normalo.

Uspelo jim je recimo ponovno vzpostaviti del proizvodnje, kar pomeni, da so se nekateri produkti podjetja Bambi spet znašli na trgovskih policah, vendar pa je zaradi škode, ki jo je povzročil požar, dinamika proizvodnje prilagojena razpoložljivim kapacitetam. Plazma in nekateri preostali produkti podjetja tako nekaj časa ne bodo dostopni na vseh prodajnih mestih in vseh trgih.

Morda vas zanima tudi:

"Vsi vemo, da je Plazma veliko več kot piškot, to je okus, ki je obeležil odraščanje številnih generacij. Zato so naši napori tudi usmerjeni k temu, da najdemo optimalne rešitve, da se čim prej vrnemo k poslovanju v polnih zmožnostih. Vse zveste kupce in partnerje lepo prosimo za razumevanje in mrvico potrpljenja, dokler se spet ne vidimo.

Kljub hudi nesreči bodo v podjetju ohranili vsa delovna mesta. "Bambi je več kot podjetje, mi smo družina, to pa pomeni tudi, da se v obdobjih izzivov medsebojno podpiramo. Neizmerno sem hvaležen vsem zaposlenim, ki so pokazali neverjeten trud in pripravljenost prilagoditi se situaciji," je še dejal Stajković.