Ž.A. | 21. 6. 2022, 09:10

Princ William: "Nekaterih stvari enostavno ne bi smel narediti. Harry je prekoračil mejo!"

Profimedia

Princ William danes praznuje svoj 40. rojstni dan. Ali se mu bo ob slavju pridružil tudi mlajši brat princ Harry? Glede na podrobnosti, ki so bile pred kratkim razkrite o njunem odnosu, dvomimo.

Kako napeto je stanje med bratoma?

Eden izmed Williamovih prijateljev je nedavno spregovoril za Daily Mail in dejal, da princ William trpi, saj je 'izgubil' brata, vendar je hkrati jezen, saj ne more verjeti, kaj je Harry storil.

Vse skupaj je povezano z intervjujem z Oprah, v katerem sta Meghan Markle in Harry zaničevalno spregovorila o kraljevi družini, prav tako sta na enak način spregovorila tudi v nekaterih drugih intervjujih. Kaže, da mu tega prestolonaslednik William ne more odpustiti.

Vendarle pa se William zaveda, da je Harry poleg njegove žene Kate edini, ki razume njegov način življenja.

"Nekaterih stvari enostavno ne bi smel narediti. Harry je 100-odstotno prekoračil mejo!" je po poročanju Daily Maila dejal svojemu bližnjemu prijatelju.

Sta se brata srečala, ko je princ Harry pred kratkim prišel v Veliko Britanijo?

Številni mediji poročajo, da se brata nista videla, kar le še potrdi vso dogajanje med njima.

Omenjeni prijatelj je za medij dejal, da sta za odnos pravzaprav kriva oba: "William je človek načel in verjame, da je Harry prestopil mejo, ko je javno nizal obtožbe na račun družine, ob čemer je vedel, da je edina možnost, da molči, če ne želi spet biti predmet javne obravnave."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk