T. R. K. | 19. 8. 2024, 15:44

Povzročil hudo nesrečo: ubil osebo, nato pa šok, ko so ugotovili, za koga je delal

Fotografija je simbolična.

Srdjan Zivulovic/Bobo

V soboto je prišlo do tragične nesreče. Ugotovili so, kdo je storilec. 

Poročali smo, da je v soboto ob 23.40 na Viru na Hrvaškem prišlo do grozljive nesreče. V nesreči je življenje izgubila ženska, štirje pa so bili poškodovani. Odpeljali so jih v zadrsko bolnišnico. Na kraju nesreče je bil opravljen ogled. Vodila ga je namestnica županijske državne tožilke v Zadru. Policisti so voznika že prijeli. 

V ponedeljek so na zaslišanje v prostore Županijskega državnega tožilstva v Zadru odpeljali 29-letnega Ivana Bakića iz Zadra. Zaslišali so zaradi nesreče, ki jo je zagrešil pod vplivom alkohola. Po preiskavi so preiskovalnemu sodniku Županijskega sodišča v Zadru predlagali odreditev pripora za osumljenca zaradi ponovitvene nevarnosti kaznivega dejanja. 

Po prometni nesreči, v kateri je bila poškodovana pet članska družina iz okolice Križevcev, so tri otroke in očeta sprejeli v Splošno bolnišnico Zadar, mati pa je umrla na kraju nesreče. Zadarska policijska uprava je sporočila, da je bila zoper 29-letnika zaključena kriminalistična preiskava zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče v cestnem prometu in je bil sinoči s kazensko prijavo izročen pripornemu nadzorniku. 

Profimedia

Vozniku v krvi izmerili 1,75 promilov alkohola, bil je maneken

Po nesreči so moškemu v krvi namerili 1,75 promila alkohola v krvi in ga takoj po nesreči prijeli. V objavah na družbenih omrežjih iz leta 2015 je mogoče zaslediti, da je bil Bakić tudi model Armanija in da so bile njegove fotografije objavljene v japonski izdaji revije GQ, piše Zadarski. 

V istih publikacijah je navedeno, da je bila njegova agencija Major Model Management iz Milana. Ta agencija sicer že od leta 2020 ni več aktivna na družbenih omrežjih. 

Novo na Metroplay: Z Manco Trampuš o ustvarjanju s Koala Voice in vlogi pojoče krave